Toiletpapir Tork Jumbo Mini T2 110253 Premium Soft 2-lags 12

745 kr.

Oplev Tork Jumbo Mini T2 toiletpapir – 2-lags kvalitet med ekstra blødhed. Effektiv og økonomisk løsning til hjemmet eller kontoret.

Køb her

Varenummer (SKU): 11857002108395789 Kategori:

Oplev den ultimative komfort og kvalitet med Tork Jumbo Mini T2 Toiletpapir Premium Soft, der sætter en ny standard for hygiejne og velvære. Dette 2-lags toiletpapir er ikke blot en nødvendighed, men en oplevelse af luksus hver gang, du bruger det. Hver rulle er omhyggeligt designet til at kombinere holdbarhed med blødhed, hvilket gør det til det ideelle valg for både hjemmet og kommercielle omgivelser.

Mærket Tork er synonymt med kvalitet og pålidelighed, og med T2 Mini Jumbo Toiletsystemet leverer de en løsning, der vil imponere selv de mest kræsne brugere. Hver rulle måler 170 meter og indeholder hele 850 ark, hvilket sikrer, at du får maksimal værdi for pengene. Rullebredden på 9,7 cm og en rullediameter på 18,8 cm gør det let at installere og bruge, samtidig med at det sparer plads i dispensere og toiletter.

Det bløde materiale, der er brugt i dette toiletpapir, er skabt til at give en behagelig følelse mod huden – perfekt til daglig brug, uanset om du er hjemme, på kontoret eller ude i offentligheden. Den to-lags konstruktion sørger for, at hvert ark er stærkt nok til effektiv rengøring, samtidig med at det forbliver utroligt blødt og skånsomt.

Den elegante hvide farve og den delikate prægning tilføjer et strejf af stil til dit badeværelse eller toilet. Det er ikke kun et praktisk valg, men også et æstetisk. Hver detalje er gennemtænkt, så du kan føle dig godt tilpas, når du vælger Tork Toiletpapir. Den unikke prægning øger ikke blot dets visuelle appel, men bidrager også til arkets styrke og absorberingsevne.

Tork Jumbo Mini T2 toiletpapir er også miljøvenligt, med en produktion bygget på bæredygtige metoder og råmaterialer. Ved at vælge dette produkt, gør du ikke kun dit toilet mere behageligt, men du tager også del i en større indsats for at passe på vores planet.

For både private og erhvervslivet er Tork Jumbo Mini T2 Toiletpapir den ideelle løsning, der forener funktionalitet med ren luksus. Med dets overlegne kvalitet, holdbarhed og stilfulde design vil din toiletoplevelse aldrig blive den samme. Gør dit badeværelse til et sted af komfort og renhed — invester i Tork Jumbo Mini T2 toiletpapir i dag og forkæl dig selv og dine gæster med den forfriskende luksus, de fortjener.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toiletpapir Tork Jumbo Mini T2 110253 Premium Soft 2-lags 12”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.