Toiletpapir Tork Jumbo Mini T2 120161 Universal 1-lags 12 rl

552 kr.

Oplev Tork Jumbo Mini Toiletpapir – blødt, holdbart og økonomisk. Ideelt til højtrafikområder, sikrer komfort og effektivitet i din hverdag.

Køb her

Varenummer (SKU): 11857002108395790 Kategori:

Tork Jumbo Mini T2 toiletpapir er ikke bare et almindeligt toiletpapir; det er en oplevelse af komfort og kvalitet, der forvandler den daglige rutine til en luksuriøs pause. Med sit stilfulde design og overlegne funktionalitet er dette toiletpapir skabt til at imødekomme de højeste standarder for både hjemmebrug og professionelle miljøer.

Hver rulle måler 240 meter i længden og 9,4 cm i bredden, hvilket sikrer, at du altid har rigeligt papir ved hånden. Med en imponerende kapacitet på 1.200 ark pr. rulle, vil du sjældent skulle bekymre dig om at løbe tør. Dette betyder færre udskiftninger og mere tid til det, der virkelig tæller. Dens optimale rullediameter på 18,8 cm gør, at det passer perfekt ind i det innovative T2 Minijumbotoiletsystem, som sikrer en hurtig og effektiv løsning til højtrafikområder.

Oplev det bløde berøringsdesign, der er skånsomt mod huden, hvilket gør det ideelt til daglig brug. Uanset om du har travlt i en hektisk virksomhed, eller du nyder en stille stund derhjemme, føles hver rulleslag som et kram til dine hænder. Tork har i flere årtier været kendt for sit fokus på bæredygtighed og kvalitet, og dette toiletpapir er intet undtagelse. Fremstillet af naturlige materialer er det 1-lags papir designet til at være både stærkt og blødt, hvilket sikrer, at du får den bedste oplevelse uden at gå på kompromis med naturen.

Hylsens diameter på 5,9 cm sikrer en hurtig udskiftning, så du kan holde fokus på det, der virkelig betyder noget. Den astma- og allergivenlige fremstilling gør, at selv de mest følsomme brugere kan anvende produktet uden bekymringer. Toiletrens evner er fantastiske – det nedbrydes nemt, hvilket gør det til et ideelt valg for dem, der søger at kombinere funktionalitet med hensyn til miljøet.

Vælg Tork Jumbo Mini T2 toiletpapir, hvis du ønsker at skabe en indbydende atmosfære på dit badeværelse eller i din virksomhed. Det er ikke bare et produkt; det er et valg for kvalitet, komfort og bæredygtighed. Gør den daglige oplevelse mere behagelig med et produkt, der er skabt med omtanke for både brugeren og planeten. Med Tork tager du ansvaret for både dit velvære og miljøet – en ideel kombination i vores moderne verden. Invester i den ultimative oplevelse af blødhed og styrke med Tork Jumbo Mini T2 toiletpapir.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toiletpapir Tork Jumbo Mini T2 120161 Universal 1-lags 12 rl”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.