BulkySoft Toiletpapir 4-lag P 20,25 m Hvid Excellence 10 x 6 rl (66400)

339 kr.

Oplev BulkySoft 4-lags toiletpapir med ekstra blødhed og styrke. Ideelt til travse husholdninger – giver skånsom pleje og langvarig kvalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400194048933 Kategori:

Oplev en ny dimension af komfort og kvalitet med BulkySoft Toiletpapir, et produkt designet med omhu til både brugeren og miljøet. Dette toiletpapir er mere end blot et nødvendigt produkt – det er en oplevelse i blødhed og styrke, der vil forvandle din daglige rutine.

Med sine 4 lag tilbyder BulkySoft Toiletpapir en uovertruffen absorberingsevne og holdbarhed, der sikrer, at du føler dig ren og frisk efter hver brug. Hver rulle er omhyggeligt fremstillet af nyfiber og cellulose, hvilket gør dette papir ikke kun blødt og behageligt mod huden, men også stærkt nok til at modstå det daglige slid. Det er en perfekt balance mellem luksus og funktionalitet, der vil gøre enhver toiletbesøg til en fornøjelse.

En af de mest imponerende aspekter ved BulkySoft Toiletpapir er dets miljøvenlige certificering. Med PEFC-certificeringen kan du have ro i sindet, mens du nyder fordelene ved dette produkt, idet det er fremstillet under ansvarlige forhold, som respekterer og beskytter skovressourcerne. Ved at vælge BulkySoft støtter du bæredygtighed og bidrager til en grønnere planet.

Toiletpapiret fås i praktiske ruller med en længde på 20,25 m, hvilket betyder, at du færre gange skal tænke på at genopfylde. Hver rulle er perforeret for nem brug, hvilket giver dig præcise stykker hver gang. Den ideelle rullehøjde på 9,5 cm og en rullediameter på 11,8 cm gør det let at anvende i de fleste standard toiletpapirholdere.

Med 6 ruller pr. pakke og 10 pakker i hvert kolli, sikrer BulkySoft, at du altid er godt forsynet. Dette gør det ikke bare praktisk til hjemmebrug, men også til offentlige toiletter, restauranter eller kontorer, hvor kvalitet og komfort er af højeste prioritet.

Giv dig selv og dine gæster en oplevelse, der går ud over det forventede. Med BulkySoft Toiletpapir omfavner du ikke kun den blødeste og mest holdbare løsning på markedet, men også et valg, der respekterer både din komfort og vores planet. Tag skridtet mod en mere bæredygtig fremtid og nyd den velvære, som BulkySoft bringer til din daglige rutine. Forkæl dig selv – fordi du fortjener det bedste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BulkySoft Toiletpapir 4-lag P 20,25 m Hvid Excellence 10 x 6 rl (66400)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.