TORK Toiletpapir T9 2-lag P 111,6m 12 rl Hvid Advanced SmartOne (472193)

426 kr.

Oplev TORK Toiletpapir T9 – skånsomt og absorberende 2-lags papir, designet til maksimal komfort og mindre forbrug. Ideelt til moderne toiletter.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195232605 Kategori:

Oplev den nye standard for hygiejne og effektivitet med TORK Toiletpapir T9. Dette toiletpapir er mere end bare en nødvendighed – det er en oplevelse af komfort og bæredygtighed, der er designet til at imødekomme behovene i de mest krævende omgivelser. Med en imponerende længde på 111,6 meter pr. rulle og en luksuriøs 2-lags struktur, får du ikke bare værdi for pengene, men også en fornøjelse, der gør hver brug til en fornøjelse.

TORK SmartOne-serien er kendt for sin innovative tilgang til toiletpapir, og denne variant er ingen undtagelse. Med en højkvalitets fremstillingsmetode sikrer hver rulle en hurtig opløsning af papiret, der effektivt mindsker forbruget og garanterer, at alle brugere kan nyde godt af renhed og friskhed. Den reducerede risiko for papirlækage og blokeringer i dispensere gør det til en ideel løsning, uanset om du er i et travlt kontormiljø, en restaurant eller en offentlig toiletfacilitet.

Det intelligente design muliggør en høj kapacitet, der passer perfekt til toiletter med lav, middel, eller høj brugerfrekvens. Dette gør TORK Toiletpapir T9 til et fantastisk valg for virksomheder, der ønsker at optimere deres drift og sikre en vedvarende forsyning uden afbrydelser. Med denne løsning vil du have mindre tid brugt på at genopfylde dispensere og mere tid til at fokusere på andre vigtige opgaver.

Hver rulle er nøje udformet til at passe i de dedikerede TORK SmartOne Mini dispensere, der skaber et stilrent og organiseret udseende på dit toilet. Den hvide farve og den bløde tekstur giver ikke kun en følelse af luksus, men bidrager også til en ren og indbydende atmosfære, der efterlader et positivt indtryk på alle besøgende.

TORK er desuden kendt for sit engagement i bæredygtighed. Denne produktion stemmer overens med miljøstandarder, så du kan give dine kunder eller ansatte en førsteklasses oplevelse uden at gå på kompromis med miljøet. Ved at vælge TORK Toiletpapir T9 investerer du i et produkt, der både er ansvarligt og effektivt.

Gør dit toilet til et sted for komfort og hygiejne med TORK Toiletpapir T9. Dette produkt er designet til at give dine brugere den tilfredsstillende oplevelse, de fortjener, samtidig med at det gør det nemt for dig at holde ved en minimal vedligeholdelse. Oplev forskellen med TORK – for når hygiejne møder innovation, skaber det et miljø, hvor alle føler sig velkomne.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T9 2-lag P 111,6m 12 rl Hvid Advanced SmartOne (472193)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.