BulkySoft Toiletpapir 2-lag P 46 m Hvid Comfort 10 x 4 rl (66046)

250 kr.

Oplev luksus med BulkySoft Toiletpapir – 2-lag, 46 meter pr. rulle, der sikrer blødhed og holdbarhed. Ideelt valg til dit hjem eller kontor.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195302307 Kategori:

Oplev en ny dimension af komfort og bæredygtighed med vores BulkySoft Toiletpapir, designet til at gøre din daglige oplevelse både luksuriøs og ansvarlig. Dette toiletpapir er ikke blot et nødvendighedsprodukt; det er et valg, du træffer for både din velvære og planetens sundhed. Med hver rulle tilbyder vi en kombination af blødhed og styrke, der sikrer, at du får en overlegen oplevelse, mens du tænker på miljøet.

Vores toiletpapir er fremstillet af genbrugsfibre, som er en del af vores engagement i at reducere affald og fremme bæredygtig praksis. Den blå engel-mærkning er din garanti for, at produktet lever op til høje miljøstandarder. Ved at vælge BulkySoft bidrager du aktivt til en grønnere fremtid, samtidig med at du forkæler dig selv med overlegen kvalitet.

Hver rulle måler 46 meter, og med 40 ruller pr. kolli er der rigeligt til både toiletter i hjemmet, på kontoret eller offentlige faciliteter. De 2-lags perforeringer sikrer, at du får den rette mængde papir hver gang, hvilket sparer på forbruget og giver dig mulighed for let at rive det af uden besvær. Den fast hylse med en diameter på 7,6 cm gør installationen nem og enkel, uanset hvilken holder du bruger.

Rullehøjden på 9,5 cm gør, at papirerne passer perfekt i de fleste standard toiletpapirholdere, og den glatte overflade sikrer, at hvert stræk er en fornøjelse. Takket være dets overlegne absorberingsevne, vil du opleve, at du bruger mindre, mens du stadig opretholder optimal hygiejne. Dette toiletpapir er derfor ideelt til dem, der ønsker at nyde en blød og skånsom fornemmelse, samtidig med at de holder fokus på bæredygtighed.

Bæredygtighed er ikke blot en tendens for os; det er en livsstil. BulkySoft Toiletpapir styrker din daglige rutine, samtidig med at det giver dig muligheden for at træffe et ansvarligt valg for miljøet. Vores produkt er designet til at give en luksuriøs oplevelse uden at gå på kompromis med kvalitetsstandarder og miljøansvar.

Vælg BulkySoft Toiletpapir og oplev en verden, hvor komfort og bæredygtighed går hånd i hånd. Forkæl dig selv hver gang du besøger toilettet, og vær med til at gøre en forskel for planeten. Med dette toiletpapir får du ikke blot en overlegen oplevelse, men også muligheden for at tage ansvar. Dine valg tæller, og med BulkySoft står du på den rigtige side af historien.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BulkySoft Toiletpapir 2-lag P 46 m Hvid Comfort 10 x 4 rl (66046)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.