BulkySoft Toiletpapir 3-lag P 28,75 m Hvid Excellence 72 rl (66520)

380 kr.

Oplev BulkySoft Toiletpapir – premium 3-lags komfort, der skåner huden. Lang holdbarhed og miljøvenligt valg til dit hjem eller kontor.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195410181 Kategori:

Oplev en ny standard for komfort og bæredygtighed med BulkySoft Toiletpapir 3-lag. Dette toiletpapir er ikke bare en nødvendighed, men en oplevelse, der forvandler din daglige rutine til et øjeblik af luksus og velvære. Hver rulle på 28,75 meter er nøje designet til at sikre, at du ikke bare får den blødhed og styrke, du ønsker, men også en følelse af ansvarlighed overfor vores planet.

Med tre lag af højkvalitets nyfiber og cellulose tilbyder BulkySoft en exceptionel blødhed, som din hud vil takke dig for. Det føles som en kærkommen omfavnelse, der skåner selv den mest følsomme hud og sikrer, at dit toiletbesøg bliver en behagelig oplevelse. Den generøse længde på hver rulle, sammen med den optimale perforering, gør det muligt for dig at tage det præcise antal ark, du har brug for, hvilket minimerer spild og sikrer, at du altid har toiletpapir ved hånden. Hver pakke indeholder 8 ruller, og med 9 pakker pr. kolli, kan du tage hul på en ny æra af komfort.

Bæredygtighed er en central del af BulkySofts filosofi. Toiletpapiret er Eco Label PEFC-certificeret, hvilket betyder, at det er skabt med omtanke for skovene og den biodiversitet, der trives i dem. Ved at vælge BulkySoft understøtter du ikke blot din egen komfort, men også en grønnere fremtid. Hver gang du bruger dette toiletpapir, bidrager du til en mere ansvarlig og bæredygtig verden, hvor vi alle kan føle os godt tilpas med vores valg.

Det stilrene hvide design passer ind i ethvert badeværelse og tilføjer et touch af elegance til din indretning. Den praktiske fast hylse med en diameter på 4,5 cm gør, at toiletpapiret passer perfekt til de fleste standard toiletpapirholdere, så du slipper for besværet med installation eller tilpasning. Med en rullehøjde på 9,5 cm og en rullediameter på 10,7 cm er dette toiletpapir let at håndtere og praktisk i brug.

BulkySoft Toiletpapir 3-lag er mere end bare et produkt; det er en del af en livsstil, der prioriterer komfort, kvalitet og bæredygtighed. Sæt standarden for, hvordan du forkæler dig selv i dit daglige liv med et produkt, der lover at levere både blødhed og styrke i hver eneste rulle. Giv dig selv og din familie den ultimative oplevelse af omsorg og ansvarlighed med BulkySoft – fordi du fortjener det bedste, mens du passer på vores planet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BulkySoft Toiletpapir 3-lag P 28,75 m Hvid Excellence 72 rl (66520)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.