BulkySoft Toiletpapir Jumbo Midi 2-lag 260 m Hvid Classic Ø26 cm 6 rl (65007)

195 kr.

Oplev BulkySoft Toiletpapir i jumbo størrelse – ultra blødt, holdbart og økonomisk. Perfekt til travle miljøer med 260 m pr. rulle. Forkæl dine gæster.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195446354 Kategori:

Forestil dig at træde ind i et luksuriøst badeværelse, hvor enkle fornøjelser skaber en følelse af velvære og renhed. Med vores BulkySoft Toiletpapir Jumbo Midi 2-lag, forsynet med hele 260 meter af den fineste kvalitet, kan du hver dag opleve den lækre kombination af blødhed og holdbarhed, der vil forvandle din daglige rutine til en ægte forkælelse.

Dette toiletpapir er lavet af nyfiber og cellulose, hvilket sikrer, at hvert enkelt lag giver en uimodståelig blødhed mod huden. Glem alt om det slidte og stribede papir – BulkySoft er skabt til at tilbyde en luksuriøs og komfortabel oplevelse, der får dig til at føle dig lidt ekstra forkælet hver gang. Uanset om du er derhjemme, på kontoret eller i en offentlig toilet, vil du hurtigt opdage, at dette toiletpapir er et skridt op fra det konventionelle.

Med sin PEFC-certificering er BulkySoft ikke bare komfortabelt; det er også et miljøbevidst valg. Producenten fokuserer på bæredygtighed, hvilket betyder, at du kan bruge dette produkt med visheden om, at det er fremstillet under hensyn til naturen og vores fremtid. Det ansvarlige valg af materialer sikrer, at skovene forvaltes på en bæredygtig måde, så du kan bidrage til en grønnere planet med hver rulle du bruger.

Rullerne er designet som Jumbo Midi, hvilket betyder, at de har en imponerende størrelse og kapacitet. Med en rulle længde på 260 meter får du ikke kun mere papir pr. rulle, men du slipper også for hyppige udskiftninger. Dette gør det ideelt til både private husholdninger og professionelle miljøer, såsom kontorer og restauranter, der ønsker at tilbyde deres gæster den bedste oplevelse.

Målingen af rullens diameter på 26 cm og hylse diameter på 7,6 cm sikrer en god og stabil pasform i de fleste dispensere, hvilket gør det nemt at integrere i dit nuværende setup. Derudover er toiletpapiret ikke perforeret, hvilket giver brugeren muligheden for at tilpasse mængden ved hver brug – en fleksibilitet, der værdsættes i enhver husholdning.

Vælg BulkySoft Toiletpapir Jumbo Midi 2-lag for at opleve en ny standard inden for personlig pleje og hygge. Dette produkt er ikke kun praktisk, men også en fornøjelse at bruge, hvilket skaber små, men betydningsfulde øjeblikke af glæde i din hverdag. Forkæl dig selv med det, du fortjener – det vil gøre en verden til forskel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BulkySoft Toiletpapir Jumbo Midi 2-lag 260 m Hvid Classic Ø26 cm 6 rl (65007)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.