Katrin Toiletpapir Jumbo Midi 2-lag Hvid 380 m Ø27 cm Classic, 6 rl (63338)

410 kr.

Oplev Katrin Toiletpapir Jumbo Midi, der kombinerer blødhed med styrke. Ideel til virksomheder, der ønsker økonomisk og effektiv brug af papir.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400196487165 Kategori:

Oplev komforten og kvaliteten med Katrin Toiletpapir Jumbo Midi 2-lag, en uundgåelig løsning til alle offentlige miljøer, hvor der er behov for både holdbarhed og luksusfølelse. Denne toiletpapirvariant er skabt til at imødekomme selv de mest krævende behov, og dens imponerende dimensioner – hele 380 meter pr. rulle – sikrer, at du ikke skal bekymre dig om hyppig udskiftning. Med en diameter på 27 cm er rullen designet til at passe perfekt i de fleste toiletter og dispensere, hvilket gør den ideel til kontorer, restauranter, skoler og andre steder med høj trafik.

Katrin Classic er synomym med kvalitet og funktionalitet. Det bløde, 2-lags papir tilbyder en behagelig og delikat oplevelse, der efterlader brugerne med en følelse af velvære. Den perfekte kombination af styrke og blødhed sikrer, at hver brug er en fornøjelse. Det er ikke blot et toiletpapir; det er en del af en oplevelse, der værdsætter den enkelhed og komfort, man forventer i hverdagen.

Ved at vælge Katrin Toiletpapir Jumbo Midi, investerer du i et produkt, der er designet til at holde. Den høje kvalitet sikrer, at papiret ikke blot giver en behagelig brugeroplevelse, men også minimerer behovet for hyppige genopfyldninger. Dette betyder færre afbrydelser for dit personale og højere tilfredshed for dine besøgende. Med færre ruller per måned kan du også reducere affald, hvilket gør det til en bæredygtig løsning.

Katrin har et stærkt fokus på miljøvenlighed, og deres toiletpapir er fremstillet med bæredygtige metoder. Ved at vælge Katrin bidrager du til beskyttelsen af vores klode, samtidig med at du giver brugerne en luksuriøs oplevelse hver gang. Dette produkt har ikke blot funktion, men leverer også en værdifuld kommunikation om din opmærksomhed på kvalitet og miljø.

Den diskrete hvide farve passer ind i ethvert toiletmiljø og sikrer en stilfuld præsentation. Uanset om det er i det offentlige eller private rum, vil Katrin Toiletpapir Jumbo Midi tilføje et præg af elegance og professionalisme. Det er eksisterende kvalitetskriterier, som dine gæster vil lægge mærke til og værdsætte.

Når du vælger Katrin, vælger du ikke bare et toiletpapir; du vælger en løsning, der leverer på kvalitet, komfort og bæredygtighed. Gør det til dit foretrukne valg i dag, og oplev forskellen i alle aspekter – fra kundeforhold til medarbejdertilfredshed. Forkæl dine omgivelser med det, de fortjener: excellence i hver enkelt detalje.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Katrin Toiletpapir Jumbo Midi 2-lag Hvid 380 m Ø27 cm Classic, 6 rl (63338)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.