Katrin Toiletpapir Jumbo Mini 1-lag Hvid 265 m Basic Ø18,5 cm 12 rl (117873)

351 kr.

Oplev Katrin Toiletpapir Jumbo Mini – blødt og stærkt 1-lags papir, der sikrer økonomisk forbrug og høj komfort. Ideelt til travle toiletter.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400196489314 Kategori:

Oplev den uovertrufne kombination af kvalitet og funktionalitet med Katrin Toiletpapir Jumbo Mini 1-lag. Dette toiletpapir er designet til at imødekomme de mest grundlæggende behov i travle offentlige miljøer, og det gør det med stil og elegance. Hvad enten det er i skoler, kontorer eller restauranter, vil Katrin Toiletpapir give en ren, blød og behagelig oplevelse, der efterlader brugeren tilfreds og forfrisket.

Katrin Basic-serien er mere end bare toiletpapir; det er en løsning, der sikrer, at hygiejne ikke kun er en nødvendighed, men også en oplevelse af velvære. Det bløde papir glider let over huden og tilbyder en skånsom tørring, der minimaliserer irritation og sikrer en behagelig oplevelse hver gang. Den unikke 1-lags konstruktion kombinerer styrke med sugeevne, hvilket gør det ideelt til steder med et middel til højt forbrug.

Hver rulle har en imponerende længde på 265 meter, hvilket betyder færre udskiftninger og dermed mindre driftstøtte og omkostninger for din virksomhed. Den praktiske Jumbo Mini størrelse gør det nemt at installere i de fleste standard toiletpapirholdere, så du kan være sikker på, at dit toilet altid er klar til brug. Med en diameter på 18,5 cm og 12 ruller pr. pakke vil du have en robust forsyning til dine lokaler, der sparer plads og tid.

For dem, der sætter pris på bæredygtighed, vil du glæde dig over at vide, at Katrin Toiletpapir er fremstillet af 100% genanvendt materiale. Dette giver ikke kun mulighed for en bedre fremtid for vores planet, men sikrer også, at dit valg af toiletpapir støtter bæredygtige praksisser. Du kan derfor føle dig godt tilpas ved at vælge Katrin, da du bidrager til at skabe en mere bæredygtig verden, mens du opretholder de højeste hygiejnestandarder.

Katrin’s fokus på kvalitetsudvikling og innovation sikrer, at du altid får produkter, som er i overensstemmelse med de nyeste krav og forventninger fra brugerne. Den smarte emballage er designet til at lette håndtering og opbevaring, hvilket gør det til et ideelt valg både for husholdninger og professionelle miljøer.

Når du vælger Katrin Toiletpapir Jumbo Mini, vælger du ikke kun et produkt, men en hel oplevelse af komfort, kvalitet og ansvarlighed. Gør en positiv forskel for dine kunder og medarbejdere ved at sikre, at de har adgang til det bedste, der findes i hygiejneprodukter. Forkæl dem med det bløde og stærke toiletpapir, som Katrin er kendt for – fordi hver lille detalje tæller i jagten på den perfekte oplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Katrin Toiletpapir Jumbo Mini 1-lag Hvid 265 m Basic Ø18,5 cm 12 rl (117873)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.