LUCART Toiletpapir T3 EcoNatural 3-lag P 30 m 56 rl (811C54)

451 kr.

Oplev det bløde og miljøvenlige LUCART Toiletpapir, der skåner huden og naturen med 3-lags komfort. Perfekt til hjemmet og kontoret.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400197677706 Kategori:

LUCART Toiletpapir T3 EcoNatural er mere end blot et nødvendigt forbrugsprodukt; det er et valg, der signalerer omtanke for både din komfort og planetens velvære. Her får du en oplevelse, der kombinerer kvalitet og bæredygtighed på en harmonisk måde, som gør det til en uundgåelig del af dit badværelse.

Dette toiletpapir er fremstillet af 100% genbrugspapir, hvilket betyder, at hver eneste rulle ikke blot er blød og lækker at bruge, men også et skridt mod en mere bæredygtig fremtid. Med Ecolabel-certifikatet kan du føle dig tryg ved, at dit valg understøtter en produktion, der har fokus på miljøet. Dette toiletpapir er designet til den miljøbevidste forbruger, der ønsker at minimere sit aftryk på planeten, uden at gå på kompromis med hverdagens komfort.

LUCART Toiletpapir T3 EcoNatural er udstyret med 3 lag – en egenskab, der sikrer en suveræn blødhed og holdbarhed, når du har brug for det mest. Den perforerede struktur gør det nemt at rive den ønskede mængde af, så du undgår unødvendigt svineri. Hver rulle har en længde på 30 meter, hvilket sikrer, at du kan have glæde af denne kvalitetsvare i lang tid, før du skal tænke på at genopfylde dit lager.

Ruller har en ideel størrelse med en diameter på 12,5 cm og en rullehøjde på 9,60 cm, hvilket gør dem velegnede til de fleste standard toiletpapirholdere. Det lette design gør det også nemt at skifte ruller, så du hurtigt kan få dit badeværelse tilbage til dets funktionalitet.

Farven på papiret er naturfarvet – en subtil nuance, der skaber en hyggelig og indbydende atmosfære på dit badeværelse. Den naturlige farve er med til at understrege produktets bæredygtige oprindelse og giver samtidig et elegant touch til din indretning.

LUCART’s fokus på kvalitet og miljøvenlighed gør dette toiletpapir til et uundgåeligt valg for dem, der ønsker det bedste til sig selv og til jorden. Hver gang du bruger LUCART Toiletpapir T3 EcoNatural, kan du føle dig stolt over at have truffet et valg, der både gavner din egen komfort og tager hensyn til vores fælles hjem. Det er mere end blot toiletpapir; det er en investering i en bæredygtig livsstil. Oplev komforten og roen ved at vide, at du bidrager til en grønnere fremtid – rulle for rulle.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LUCART Toiletpapir T3 EcoNatural 3-lag P 30 m 56 rl (811C54)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.