BulkySoft Toiletpapir til spyd 2-lag P 178,5 m Ø14,8 18 rl (63000)

561 kr.

Oplev BulkySoft toiletpapir: 2-lags blødhed og høj absorptionskapacitet. Ideel til kvalitetsbevidste brugere, der ønsker komfort i hverdagen.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400197678763 Kategori:

Oplev det ultimative valg inden for toiletpapir med BulkySoft Toiletpapir, der kombinerer høj kvalitet med bæredygtighed. Dette produkt er det perfekte valg til både private og professionelle miljøer, hvor der er behov for komfort og funktionalitet i hverdagen. Med 2-lags design giver dette toiletpapir en usædvanlig blødhed og styrke, som sikrer en behagelig oplevelse hver gang.

BulkySoft Toiletpapir er lavet af 100% nyfiber og cellulose, hvilket giver et luksuriøst touch til din daglige rutine. Den bløde overflade skaber en følelse af velvære, der gør hvert besøg på toilettet til en fornøjelse. Samtidig minimerer det risikoen for irritation og ubehag, hvilket gør det ideelt til hele familien, uanset alder.

Med en imponerende rullelængde på 178,5 meter pr. rulle og 18 ruller pr. kolli, leverer dette toiletpapir både værdifuld kapacitet og langtidsholdbarhed. Du behøver ikke at bekymre dig om hyppige genopfyldninger, og du får samtidig en prisvenlig løsning, der holder din husholdning eller virksomhed kørende i længere tid. Den perforerede struktur gør det let at rive den præcise mængde af, som du har brug for, så du aldrig behøver at spilde.

En anden bemærkelsesværdig fordel ved BulkySoft Toiletpapir er, at det er Eco Label PEFC-certificeret. Det betyder, at du vælger et produkt, der respekterer miljøet, ved at anvende bæredygtigt skovbrug og ansvarlig produktion. Ved at vælge dette toiletpapir bidrager du aktivt til bevarelsen af vores skove og miljø, hvilket gør det til et ansvarligt valg for den bevidste forbruger.

Rullen uden hylse er designet til at passe perfekt i dispensere, hvilket sikrer en ren og effektiv anvendelse. Den kompakte rullediameter på 14,8 cm og en rullehøjde på 8,6 cm gør det muligt at placere rullerne i de fleste standard dispenserløsninger, som f.eks. dispenseren med 4 ruller (modelnummer: 11000609), hvilket gør genopfyldning både hurtig og nem.

Uanset om du bruger det til kontoret, restauranten eller dit eget hjem, vil BulkySoft Toiletpapir med sikkerhed opfylde dine forventninger og langt mere til. Forvandl dine hverdagslignende stunder til en oplevelse af velvære og hensyntagen til naturen med dette fantastiske produkt. Vælg BulkySoft og mærk forskellen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BulkySoft Toiletpapir til spyd 2-lag P 178,5 m Ø14,8 18 rl (63000)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.