BulkySoft Toiletpapir Jumbo Mini 2-lag 145 m Hvid Premium Ø18 cm 12 rl (65500)

228 kr.

Forkæl dig selv med BulkySoft toiletpapir – super blødt, 2-lags kvalitet med lang rulle. Ideelt til hjemmet eller virksomheden for ekstra komfort og holdbarhed.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400197680882 Kategori:

Forestil dig et toiletpapir, der ikke kun tilbyder enestående blødhed og styrke, men som også er et skridt mod en mere bæredygtig fremtid. BulkySoft Toiletpapir Jumbo Mini er det ideelle valg for dem, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og komfort, samtidig med at de tager ansvar for miljøet. Med en imponerende rullelængde på 145 meter og en praktisk hylse med en diameter på 7,66 cm, er dette toiletpapir skabt til at imødekomme behovene i moderne husstande og kommercielle miljøer.

Hver enkelt rulle er designet med 2-lags konstruktion, hvilket sikrer både styrke og blødhed. Det bløde materiale i nyfiber og cellulose tilbyder en luksuriøs følelse mod huden, hvilket gør den daglige rutine til en behagelig oplevelse. Uanset om det er til dit hjem, dit kontor eller en offentlig faciliteter, er dette toiletpapir skabt til at give en exceptionel komfort, der kan mærkes fra første brug.

Det perforerede design er fraværende i denne variant, hvilket betyder, at hver strimmel kan skæres præcist til dine behov, uden spild eller unødige friktioner. Dette gør det muligt at tage præcis den mængde papir, du har brug for, hvilket ikke kun sparer ressourcer, men også sikrer, at hver brug er praktisk og effektiv.

BulkySoft Toiletpapir Jumbo Mini er desuden Eco Label PEFC-certificeret. Dette betyder, at det er fremstillet af træ fra bæredygtigt forvaltede skove, hvilket er en vigtig faktor, hvis du ønsker at reducere dit økologiske fodaftryk. Ved at vælge dette toiletpapir, bidrager du til beskyttelsen af vores skove og støtte til ansvarligt skovbrug.

Den elegante hvide farve sikrer, at produktet passer ind i enhver indretning og lidt ekstra luksus til dit badeværelse eller toiletfacilitet. Det minimalistiske design kombineret med den høje ydeevne gør BulkySoft til det perfekte valg for dem, der værdsætter både funktionalitet og æstetik.

Med 12 ruller pr. pakke, er køb af BulkySoft Toiletpapir Jumbo Mini en økonomisk løsning, uden at gå på kompromis med kvalitetsforventningerne. Du kan nyde de mange fordele ved dette toiletpapir i lang tid, hvilket gør det til en praktisk tilføjelse til dit daglige liv.

Giv dine patienter, kunder eller familie den oplevelse, som kun BulkySoft kan levere – skab en verden af komfort og ansvarlighed, og vær med til at fremme en grønnere planet. Gør toiletoplevelsen til noget særligt, og vælg BulkySoft Toiletpapir Jumbo Mini i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BulkySoft Toiletpapir Jumbo Mini 2-lag 145 m Hvid Premium Ø18 cm 12 rl (65500)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.