TORK Toiletpapir T4 2-lag P 34,7 m 24rl Natur Advanced (110299)

113 kr.

Oplev luksus og alsidighed med TORK Toiletpapir T4 – blødt 2-lags papir med ekstra længde, perfekt til at forkæle huden i offentlige toiletter.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400197680942 Kategori:

Oplev en helt ny standard inden for kvalitet og komfort med TORK Toiletpapir T4, der er skræddersyet til moderne livsstil og bæredygtighed. Med en imponerende rullelængde på 34,7 meter og en elegant naturfarvet finish, kombinerer dette toiletpapir praktisk funktionalitet med et stilrent design, som vil berige ethvert badeværelse.

Hver rulle indeholder 248 ark, og med en arklængde på 14 cm giver det dig den perfekte mængde, når du står over for dagens behov. De to lag af blødhed og styrke sikrer, at du altid har en blid og effektiv renhed ved hånden, der skåner huden og forbedrer oplevelsen. TORK har ikke kun fokuseret på funktion, men også på det aktive valg om at anvende FSC-certificeret papir, hvilket understøtter ansvarlig skovdrift og beskytter vores naturressourcer.

Med denne 2-lags løsning har du et produkt, der er udviklet til at være stærkt og absorberende, så du kan føle dig tryg ved hver brug. Ingen komplicerede rengøringsprocedurer eller bekymringer om brud – dette toiletpapir er designet til at være både effektivt og pålideligt, uanset situationen. Det prægede design tilføjer en diskret luksus, der giver en følelse af kvalitet, som dine gæster vil sætte pris på.

TORK Toiletpapir T4 er den ideelle løsning til alle toiletter, fra hjemmet til kontorer og offentlige steder. Dets elegant konstruerede ruller passer perfekt ind i traditionelle toiletsystemer, hvilket gør det yderst anvendeligt og praktisk i alle sammenhænge. Den 9,9 cm brede rulle er skabt til at være let at montere, så du kan bruge mere tid på det, der virkelig betyder noget.

Investér i en oplevelse, der kombinerer komfort med omtanke for miljøet. Med Ecolabel certificeringen er dette produkt det perfekte valg for dem, der værdsætter bæredygtighed, samtidig med at de ønsker at bevare høj standard i deres daglige liv. Det er ikke bare toiletpapir – det er en lille daglig luksus, der gør en forskel.

Når du vælger TORK Toiletpapir T4, vælger du at umage mod en grønnere fremtid. Dine gæster vil føle sig værdsatte, og du vil få ro i sindet samtidig med, at du bidrager til en mere bæredygtig verden. Giv dig selv og dem omkring dig den oplevelse, de fortjener – renhed, komfort og ansvar i ét elegant produkt. Velkommen til en ny æra for toiletpapir.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T4 2-lag P 34,7 m 24rl Natur Advanced (110299)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.