TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P 170 m 2-lag Natur 12 rl Advanced (120377)

383 kr.

Oplev komfort og kvalitet med TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini. 2-lags design sikrer blødhed og styrke, perfekt til travle miljøer. Effektiv og økonomisk løsning.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400197680945 Kategori:

TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P 170 m 2-lag Natur er mere end blot et praktisk valg; det er en oplevelse af kvalitet og komfort, der hæver standarden for, hvad man kan forvente af toiletpapir. Dette toiletpapir er designet med fokus på både funktionalitet og miljøvenlighed, hvilket gør det til det ideelle valg for moderne hjem og virksomheder, der værdsætter bæredygtighed og høj hygiejnisk standard.

Med en imponerende rullelængde på 170 meter og en bredde på 9,4 cm gør T2 Jumbo Mini-systemet det muligt at håndtere selv de mest travle toiletter eller badeværelser uden hyppig udskiftning. Hver rulle rummer hele 850 ark, hvilket sikrer, at du ikke skal bekymre dig om at løbe tør, selv i perioder med høj trafik. Rullen er designet til at være enkel at skifte, så du hurtigt kan opretholde en uovertruffen service for dine gæster eller medarbejdere.

Det 2-lags design garanterer en blød og behagelig oplevelse, der skåner huden og giver en luksuriøs følelse, samtidig med at det bevarer styrken, du har brug for. Takket være den smarte prægning får du en ekstra dimension af kvalitet, som sikrer, at hvert enkelt ark er både funktionelt og behageligt at bruge. Uanset om du står over for den daglige rutine derhjemme eller tilbyder faciliteter på et offentligt toilet, leverer dette toiletpapir en pålidelig og tilfredsstillende oplevelse hver gang.

Den naturlige farve af papiret tilføjer en varm og indbydende atmosfære til ethvert badeværelse, og uden print sikrer det, at produktet forbliver stilrent og enkelt. TORK Toilepapir er også et bæredygtigt valg; det er skabt med omtanke for miljøet og er fremstillet under strenge kvalitetskontroller, som hjælper med at nedbringe affald og sikre en bedre fremtid for vores planet.

Hylsens indvendige diameter på 5,9 cm gør rullen kompatibel med de fleste TORK dispenser systemer, så du kan være sikker på, at installationen er hurtig og ubesværet. Tork Mini Jumbo-systemet kombinerer økonomisk effektivitet med æstetisk appel, hvilket gør det til det perfekte valg til både private og kommercielle brugere.

Invester i kvalitet og komfort med TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P 170 m 2-lag Natur, og gør hver besøg til en behagelig oplevelse. Med dette toiletpapir kan du sikre, at både du og dine gæster nyder det bedste inden for hygiejne og velvære, mens du samtidig tager hensyn til miljøet. Tag skridtet mod en mere ansvarlig og luksuriøs toiletoplevelse i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P 170 m 2-lag Natur 12 rl Advanced (120377)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.