Tilbud!
,

Tork Neutral 2-lags toiletpapir – 24 ruller

Original price was: 98 kr..Current price is: 86 kr..

Oplev Tork Neutral toiletpapir med bløde 2 lag, der sikrer komfort og styrke. Ideelt til virksomheder, der værdsætter kvalitet og brugervenlighed.

Køb her

Varenummer (SKU): 11240400868302194 Kategorier: ,

Oplev den forkælelse og komfort, som Tork Neutral 2-lags toiletpapir bringer ind i dit hjem. Når du vælger dette toiletpapir, vælger du ikke blot et produkt, men en oplevelse af velvære og kvalitet, der gør en forskel i din dagligdag. Hver pakke indeholder 24 ruller, hvor hver rulle er forsynet med 248 ark, der strækker sig over 35 meter kvalitetspapir – perfekt til både private hjem og arbejdspladser, hvor komfort og hygiejne er i top.

Dette toiletpapir er skabt med fokus på både blødhed og styrke. Den 2-lags struktur sikrer, at hver enkelt ark er både skrøbeligt blødt mod huden og robust nok til at håndtere hverdagsbrug. Det er ideelt til de øjeblikke, hvor kun det bedste er godt nok, og hvor små luksusøjeblikke kan gøre en stor forskel. Forestil dig den lethed og skønhed, der kommer med at bruge et produkt, der er designet til at give dig den ultimative oplevelse af renlighed og komfort.

Tork Neutral er ikke kun en fryd for sanserne; det er også et produkt, der respekterer miljøet. Papiret er fremstillet af FSC-certificeret materiale, hvilket betyder, at det kommer fra bæredygtige skovbrug, der beskytter både skovene og dyrelivet. Ved at vælge Tork bidrager du til en grønnere planet, hvilket giver en ekstra dimension af tilfredsstillelse ved hver anvendelse.

Hver enkelt rulle er designet til at passe perfekt til de fleste standard toiletruller, hvilket gør det nemt at anvende og oplagre. Tork Neutral 2-lags toiletpapir er intuitive i sin anvendelse – du vil hurtigt opdage, at det ikke blot er praktisk, men også en fryd for øjet med sin elegante, hvide farve. Det tilpasser sig let til dit badeværelses indretning og giver en fornemmelse af stil og elegance i selv de mindste rum.

Derudover er det skabt med fokus på at mindske risikoen for papirstop og optimere brugen – hvilket er både økonomisk og effektivt. Det måler sig med de højeste standarder inden for hygiejne og sikkerhed, hvilket gør det til det ideelle valg til både private hjem og kommercielle faciliteter.

Vælg Tork Neutral 2-lags toiletpapir for at give dig selv og dine gæster en oplevelse af den ypperste kvalitet. Hver rulle er en hyldest til det enkle, men alligevel luksuriøse – en påmindelse om, at selv de mest almindelige øjeblikke kan være forvandlende, når de leveres med omtanke og kvalitet. Gør hver dag til en bedre dag med Tork Neutral, hvor komfort og miljøbevidsthed går hånd i hånd.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tork Neutral 2-lags toiletpapir – 24 ruller”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.