Toiletpapir Lucart Jumbo Mini 2 Lags 100% Genbrug 12 rl

405 kr.

Oplev Lucart Jumbo Mini toiletpapir – 100% genbrug og 2-lags komfort, der skåner miljøet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ideelt til hjemmet eller kontoret.

Køb her

Varenummer (SKU): 11857000030857308 Kategori:

Toiletpapir Lucart Jumbo Mini 2 Lags 100% Genbrug er ikke blot et nødvendigt produkt – det er en bæredygtig løsning, der tager ansvar for vores planet. Hvert enkelt roll toiletpapir er resultatet af en omhyggelig fremstillingsproces, der prioriterer genbrug og miljøvenlighed. Med en længde på 180 meter og en bredde på 8,9 cm, tilbyder dette toiletpapir en overlegen holdbarhed og en fremragende sugeevne, som gør det ideelt til både private hjem og offentlige toiletter.

Med en tykkelse på 2×16 g/m² leverer toiletpapiret en blød og behagelig oplevelse, hvor komfort møder funktionalitet. Hylsediameteren på 60 mm sikrer, at dette produkt passer til standardjumboruller og kan nemt implementeres i eksisterende toiletpapirholdere. Hver rulle er designet til at være effektiv, hvilket betyder færre skift og mindre affald – en ideel løsning for både travle husholdninger og virksomheder.

Der hvor Lucart Jumbo Mini virkelig skiller sig ud, er i sin miljømæssige tilgang. Produktet er miljøcertificeret med EU-blomsten, hvilket bekræfter dets lave miljøpåvirkning gennem hele livscyklussen. Derudover er det også Cradle to Cradle-certificeret, hvilket betyder, at materialerne kan genanvendes i en cirkulær økonomi, og PEFC-certificeringen garanterer, at der er taget ansvarlige skovbrugsmetoder i brug. Ved at vælge dette toiletpapir investerer du ikke kun i dit hjems komfort – du bidrager også til en grønnere fremtid.

Toiletpapiret er fremstillet af 100 % genbrugsmateriale, hvilket reducerer behovet for nye råmaterialer og sparer på de værdifulde naturressourcer. Hver gang du griber ud efter en rulle, er du minder om, hvordan små ændringer i vores daglige liv kan have stor betydning for miljøet.

Derfor er Toiletpapir Lucart Jumbo Mini 2 Lags 100% Genbrug ikke kun et valg for dit hjem; det er et valg for vores fælles planet. Uanset om du skal bruge det i dit hjem, på kontoret eller andre offentlige toiletter, leverer dette papir en pålidelig, komfortabel og miljøvenlig løsning. Vælg at gøre en forskel med toiletpapir, der respekterer naturen og samtidig tilbyder den kvalitet og komfort, du forventer. Gør dit badeværelse til en del af missionen for bæredygtighed med dette fremragende toiletpapir, der kombinerer ansvarlighed med luksus.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toiletpapir Lucart Jumbo Mini 2 Lags 100% Genbrug 12 rl”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.