Toiletpapir Tork Advanced T3 2-Lag L47.9Mxb11cm Fsc Hvid I Bulk,36 Pk X 252 Stk/Krt

475 kr.

Oplev Tork Advanced toiletpapir i høj kvalitet med 2 lag for ekstra blødhed og holdbarhed. Ideelt til virksomheder, spar penge med bulkpakker.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901466646340 Kategori:

Tork Advanced T3 toiletpapir er ikke blot et toiletpapir; det er en oplevelse af komfort og kvalitet, der løfter din daglige hygiejnepraksis til nye højder. Forestil dig det bløde, 2-lags papir, der forsigtigt kærtegner huden, mens det sikrer en grundig og effektiv rengøring. Hvert enkelt ark er designet med omhu og præcision for at give en luksuriøs følelse, selv i de mest almindelige øjeblikke. Med en længde på 47,9 meter pr. rulle og 11 cm i bredden, får du en generøs mængde toiletpapir, der sikrer, at du altid er godt forsynet.

Det unikke ved Tork Advanced T3 ligger ikke kun i dets blødhed men også i dets bæredygtighed. Dette toiletpapir er FSC-certificeret, hvilket betyder, at det kommer fra ansvarligt forvaltede skove. Du kan med god samvittighed vælge dette produkt, vel vidende at du bidrager til at beskytte vores skove og bevare miljøet for fremtidige generationer. Hver købte pakke repræsenterer en investering i bæredygtighed og ansvarlighed.

Når du vælger Tork Advanced, vælger du også en praktisk løsning til dit hjem eller din virksomhed. Med et bulkarrangement, der inkluderer 36 pakker og hver pakke indeholder 252 ark, er dette produkt ideelt til både private og kommercielle brugere, som ønsker at forenkle deres indkøb og reducere affald. Den gennemtænkte forpakning gør det nemt at opbevare og håndtere produkterne, hvilket frigør tid og plads i din hverdag.

Tork Advanced er skabt med brugeren i tankerne. Det er vigtigt for både virksomheder og husholdninger at have pålidelige produkter tilgængelige, og dette toiletpapir opfylder alle krav til hygiejne og bekvemmelighed. Den slidstærke kvalitet betyder, at arket ikke går i stykker, når du bruger det, hvilket giver en tryghed og ro i sindet – noget du ikke kan tage for givet. Det er et produkt, der understøtter din livsstil, både inden for personlig pleje og i den måde, du indretter dine toiletter på.

Tork Advanced T3 toiletpapir er mere end bare et nødvendighedsprodukt. Det repræsenterer en standard for kvalitet og bæredygtighed, som både du og dine gæster kan værdsætte. Uanset om du er en del af en travl husstand, en restaurant, et kontor eller en anden institution, leverer dette toiletpapir en oplevelse, der understøtter både komfort og ansvarlighed. Gør din hygiejneoplevelse til noget særligt med Tork Advanced – et produkt, der forener luksus, praktisk anvendelighed og bæredygtighed i ét.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toiletpapir Tork Advanced T3 2-Lag L47.9Mxb11cm Fsc Hvid I Bulk,36 Pk X 252 Stk/Krt”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.