Toiletpapir Tork T7 472199 Mid-size Advanced 2-lags 36 rl.

1.150 kr.

Oplev Tork T7 toiletpapir: blødt, holdbart og miljøvenligt. Perfekt til professionelle rum, hvor komfort og kvalitet er i højsædet.

Køb her

Varenummer (SKU): 11857002119395972 Kategori:

Oplev en ny standard for komfort og vedholdenhed med Tork T7 472199 Mid-size Advanced toiletpapir. Dette innovative toiletpapir er designet til at imødekomme de daglige behov i både private hjem og professionelle miljøer, hvor kvalitet og hygiejne går hånd i hånd. Tork er en betroet leverandør af hygiejneprodukter, og med dette toiletpapir er du sikret en fremragende oplevelse hver gang.

Med en rullelængde på 103,5 meter og en praktisk bredde på 9,3 cm er Tork T7-designen ideel til travle toiletter, der kræver en pålidelig og langvarig løsning. Du får hele 900 ark pr. rulle, hvilket gør det muligt at nyde et luksuriøst og blødt papir, uden at du konstant skal bekymre dig om at løbe tør. Hver ark måler 11,5 cm i længden, hvilket giver en generøs og tilfredsstillende anvendelse ved hver brug.

Det to-lags design sikrer en enestående blødhed og styrke, der giver en skånsom, men effektiv rengøring. Uanset om det er til daglig brug i hjemmet eller til brug i restauranter, kontorer eller offentlige toaletter, formår Tork T7 at imødekomme høje standarder for komfort og tilfredshed. Den hvide farve giver et friskt og rent udseende og passer perfekt ind i enhver indretning.

Tork T7 472199 er også udviklet med bæredygtighed i tankerne. Dette toiletpapir leveres uden en traditionel papkerne, hvilket reducerer affaldet betydeligt. Med ruller uden hylse kan du nyde en renere og mere ansvarlig løsning. Du behøver ikke længere at bekymre dig om spild eller rester, da Tork har tænkt på hele værdikæden, fra produktion til brug.

For dem, der værdsætter hygiejne, er dette toiletpapir et must-have produkt. Det lever op til Torks høje standarder for kvalitet og er fremstillet med fokus på både funktion og æstetik. Den avancerede kvalitet giver dig den ro i sindet, at du tilbyder dine gæster og familie det bedste, der findes, mens du også bidrager til en mere bæredygtig fremtid.

Gør en forskel i din hverdag med Tork T7 472199 Mid-size Advanced toiletpapir. Med sin imponerende holdbarhed, blødhed og bæredygtighed er dette toiletpapir et valg, du vil glæde dig over at have i dit hjem eller dine faciliteter. Giv dig selv og dine gæster den ultimative oplevelse af renhed og komfort – fordi alle fortjener det bedste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toiletpapir Tork T7 472199 Mid-size Advanced 2-lags 36 rl.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.