TORK Toiletpapir T8 2-lag P 207 m 6 rl Hvid Advanced SmartOne (472242)

378 kr.

Oplev komfort og kvalitet med TORK Toiletpapir T8. 2-lag og 207m lang rulle sikrer lang holdbarhed og mindre spild til dit toilet.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400194048078 Kategori:

Oplev en ny dimension af effektivitet og bæredygtighed med TORK Toiletpapir T8 2-lag P 207 m. Dette produkt er ikke blot toiletpapir; det er en gennemført løsning, der er designet til at imødekomme moderne behov for både komfort og ansvarlighed. Hver rulle indeholder 207 meter blødt, stærkt og langtidsholdbart papir, der sikrer, at du får det maksimale ud af hver rulle uden at gå på kompromis med kvaliteten.

TORKs T8 SmartOne system er en innovativ tilgang til toiletpapir dispensering, der virkelig gør en forskel. Den unikke udformning betyder, at rullen anvendes fra midten, hvilket eliminerer behovet for en hylse og reducerer affald. På samme tid sikrer systemet, at brugerne kun tager ét stykke ad gangen, hvilket dramatisk mindsker spild og dermed reducerer forbruget. Dette ikke kun er økonomisk fordelagtigt for virksomheder, men det er også en ansvarlig valg for miljøet.

Toiletpapiret er 2-lag og tilbyder en luksuriøs oplevelse med sin bløde overflade, der skåner huden, samtidig med at det er stærkt nok til at klare dagligdags udfordringer. Hver gang du bruger TORK toiletpapir, kan du være sikker på, at du får en ren og behagelig oplevelse, der efterlader dig frisk og tilfreds.

I en verden, hvor effektivitet og bæredygtighed bliver stadig mere vigtigt, passer TORK T8 perfekt ind i enhver moderne toiletløsning. Uanset om det er på kontoret, i restauranten eller i en offentlig bygning, er dette toiletpapir skabt til at opfylde kravene fra både brugere og driftspersonale. Det betyder, at du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – at levere den bedste oplevelse for dine gæster eller ansatte – uden at bekymre dig om det daglige behov for efterforsyning.

TORK’s forpligtelse til kvalitet og bæredygtighed er tydelig i hver rulle toiletpapir. Produkterne er fremstillet af træfibre fra bæredygtigt forvaltede skove, hvilket sikrer, at vi passer på vores planet, mens vi leverer produkter af høj kvalitet. Hver gang du vælger TORK, vælger du at gøre en forskel, ikke kun for din virksomhed, men også for miljøet.

Samlet set repræsenterer TORK Toiletpapir T8 2-lag P 207 m et skridt fremad i retning af bæredygtige løsninger uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort. Giv dine kunder, medarbejdere eller gæster den oplevelse, de fortjener, med et produkt, der er intelligent designet til at leve op til de krav, vi stiller til hverdagen. TORK er mere end blot toiletpapir; det er en partner i din rejse mod en grønnere fremtid.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T8 2-lag P 207 m 6 rl Hvid Advanced SmartOne (472242)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.