TORK Toiletpapir T1 Jumbo 1-lag P 500 m 6 rl Universal Hvid Ø26 cm (110162)

479 kr.

Oplev TORK Toiletpapir T1 Jumbo – effektivt og slidstærkt 1-lags toiletpapir, der sikrer langvarig brug og høj kvalitet til ethvert toilet.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195232777 Kategori:

TORK Toiletpapir T1 Jumbo 1-lag P 500 m 6 rl Universal Hvid Ø26 cm (110162) er løsningen, der forvandler din toiletoplevelse til en uovertruffen komfort og effektivitet. Dette toiletpapir er ikke bare et hverdagsprodukt; det er en investering i kvalitet, bæredygtighed og brugervenlighed, designet til at imødekomme de høje standarder og den travle livsstil, vi lever i dag.

En af de mest bemærkelsesværdige fordele ved TORK Jumbo-systemet er den enestående kapacitet. Med en længde på 500 meter per rulle får du mere papir, hvilket betyder færre udskiftninger og mindre tid brugt på vedligeholdelse. Det er ideelt for steder med høj brugerfrekvens, såsom offentlige toiletter, restauranter, kontorer og andre kommercielle faciliteter. Uanset hvor du bruger det, sikrer dette jumbo toiletpapir, at der altid er tilstrækkeligt papir til rådighed, hvilket skaber en problemfri og behagelig oplevelse for alle brugere.

TORK’s 1-lags design giver en perfekt balance mellem effektivitet og omkostninger. Selvom det er et enkelt lag, leverer det en fantastisk blødhed og styrke, så du kan føle dig godt tilpas ved hver brug. Det er en ideel kombination, der sikrer, at ens behov bliver opfyldt, uden at det går ud over budgettet. Dine gæster vil blive imponeret over den kvalitet, de oplever, hvilket yderligere styrker din virksomheds omdømme.

Det er ikke kun funktionalitet, der definerer TORK Toiletpapir. Produktet er også fremstillet med fokus på bæredygtighed. TORK er engageret i at bruge genanvendelige og miljøvenlige materialer, hvilket gør dette toiletpapir til et ansvarligt valg for dem, der ønsker at reducere deres miljøpåvirkning. Ved at vælge TORK støtter du en fremtid med fokus på bæredygtighed, hvilket skaber en win-win situation for både din virksomhed og planeten.

Installation af TORK Toiletpapir er enkel og hurtig, takket være det ergonomiske design, der gør det muligt at udskifte ruller uden besvær. Dette sparer tid og sikrer, at dit toilet altid er klar til brug. Desuden er den elegante, hvide farve med til at skabe en ren og indbydende atmosfære, som altid er vigtig for at efterlade et godt indtryk på dine gæster.

Med TORK Toiletpapir T1 Jumbo 1-lag får du ikke blot et produkt; du får en komplet løsning, der tager højde for både brugerens komfort og virksomhedens behov. Det er et must-have for enhver, der ønsker at optimere toiletoplevelsen og samtidig holde omkostningerne nede. Vælg TORK og oplev den perfekte blanding af kvalitet, bæredygtighed og effektivitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T1 Jumbo 1-lag P 500 m 6 rl Universal Hvid Ø26 cm (110162)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.