Katrin Toiletpapir 2-lag P 25 m, Hvid Classic, 64 rl (181402)

161 kr.

Oplev Katrin Toiletpapir: blødt, effektivt og bæredygtigt, der sikrer en behagelig oplevelse. Ideelt til hjemmet eller kontoret. Få kvalitet hver gang.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400196487170 Kategori:

Katrin Toiletpapir 2-lag P 25 m er ikke bare et toiletpapir – det er en oplevelse af komfort og effektivitet, der fuldender ethvert badeværelse, uanset om det er derhjemme, på kontoret eller i et offentligt miljø. Med fokus på kvalitet, funktionalitet og bæredygtighed er Katrin Classic designet til at imødekomme de høje krav, moderne livsstil stiller til hygiejneprodukter.

Når du vælger Katrin Classic, vælger du et toiletpapir, der er skabt med omtanke for miljøet. Fremstillet af 100% genbrugspapir bidrager dette produkt til en mere bæredygtig fremtid ved at reducere affald og skåne vores skove. Hver rulle på 25 meter er ikke kun økonomisk – den strækker sig også langt og sikrer, at du altid har en god mængde til rådighed, når du har brug for det.

De to lag af blødt og absorberende papir sikrer en behagelig brug, der skaber en følelse af luksus. Det bløde papir giver en skånsom berøring på huden og gør hver enkelt brug til en positiv oplevelse. Udover komfort er det vigtigt at bemærke, hvordan dette papir opløses hurtigt i vand. Dette gør det ideelt til brug i offentlige toiletter, hvor en effektiv og hurtigt nedbrydelig løsning er essentiel for at opretholde renlighed og spare på afløbssystemets kapacitet.

Katrin Classic er designet til at kunne anvendes i alle typer miljøer, fra hjemmet til kontoret og videre til caféer, restauranter og institutioner. Den enkle indpakning med 64 ruller sikrer, at det er praktisk og nemt at opbevare. Derudover kan den nemt integreres i dine eksisterende toiletpapirholdere, hvilket gør det til et alsidigt valg for enhver brugers behov.

Der er en sikkerhed i at vælge et produkt, der er både funktionelt og miljøbevidst. Katrin leverer en garanti for høj kvalitet og holdbarhed i hvert enkelt lag papir. Dette er ikke blot en rulle toiletpapir, men en selvfølge i ethvert badeværelse, hvor komfort og praktisk anvendelighed går hånd i hånd. Den klassiske hvide farve giver et rent og friskt udseende, der passer perfekt ind i enhver indretning, mens den bløde tekstur og de praktiske egenskaber gør den ideel til daglig brug.

Med Katrin Toiletpapir 2-lag P 25 m er du sikret en løsning, som balancerer kvalitet, bæredygtighed og økonomi – alt sammen uden at gå på kompromis med den oplevelse, dine gæster og familiemedlemmer fortjener. Vælg Katrin Classic og oplev en ny standard inden for toiletpapir.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Katrin Toiletpapir 2-lag P 25 m, Hvid Classic, 64 rl (181402)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.