Tork Advanced Extra Soft T4 – Toiletpapir – 248 Ark – Rulle – 34.7 M – Hvid (Pakke Med 6) – For P/N: 242082, 557000, 557008

319 kr.

Forkæl dig selv med Tork Advanced Extra Soft toiletpapir – ekstra blødt og stærkt, ideelt til maksimal komfort og luksus i dit badeværelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901139914167 Kategori:

Tork Advanced Extra Soft T4 toiletpapir er ikke blot et almindeligt toiletpapir; det er en oplevelse af luksus og komfort, der forvandler en hverdagsaktivitet til et øjeblik af velvære. Hver rulle, der indeholder 248 ark, er designet til at give dig den blødhed og styrke, som du fortjener. Med en længde på 34,7 meter per rulle er dette toiletpapir perfekt til både hjemmet og arbejdspladsen, hvor kvalitet og hygiejne går hånd i hånd.

Forestil dig den skønne fornemmelse af blødhed mod huden, som Tork Advanced ekstra bløde toiletpapir tilbyder. Hver ark er lavet af materialer af høj kvalitet, der sikrer, at du får en behagelig oplevelse hver gang. Det er som at give dig selv en lille forkælelse, hver gang du besøger badeværelset. Dette toiletpapir er ikke kun effektivt, men også skånsomt – det er ideelt til alle, der værdsætter godt håndværk og kvalitet.

Pakkerne kommer i sæt af seks, hvilket betyder, at du ikke kun får en overflod af komfort, men også hurtig og nem påfyldning, så du aldrig pludselig står uden. Tork Advanced toiletpapir er designet til at passe ind i de fleste standard toiletpapirholdere, hvilket gør det praktisk til både privat og erhvervsmæssig brug.

Miljøbevidsthed er vigtigere end nogensinde, og Tork har sørget for, at deres produkter også tager hensyn til naturen. Dette toiletpapir er fremstillet med tanke på bæredygtighed, hvilket betyder, at du kan nyde din luksus med en god samvittighed. Papiret er miljøvenligt og lever op til de højeste standarder inden for bæredygtighed, så du kan føle dig godt tilpas med dit valg.

Tork Advanced Extra Soft T4 er designet til at minimere problemer med papirets rivning og sikre en glat oplevelse hver gang. Det er ikke bare et toiletpapir; det er en del af en daglig rutine, som fortjener at være både komfortabel og stilfuld. Uanset om du bruger det derhjemme, på kontoret eller i offentlige faciliteter, vil dette toiletpapir uden tvivl imponere alle brugere med sin overlegne kvalitet.

Vælg Tork Advanced Extra Soft T4 og opdag den forskel, som virkelig kvalitets toiletpapir kan gøre. Forkæl dig selv og dine gæster med en blødhed, der vil efterlade et varigt indtryk. Det er ikke kun et spørgsmål om funktionalitet; det er en investering i din daglige komfort og velvære. Gør hver visit til badeværelset til en fornøjelse med dette ekstra bløde toiletpapir – din hud vil takke dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tork Advanced Extra Soft T4 – Toiletpapir – 248 Ark – Rulle – 34.7 M – Hvid (Pakke Med 6) – For P/N: 242082, 557000, 557008”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.