Toiletpapir Katrin Plus 360 Hvid 50M 18100 2-Lag 42Rul/Kar

493 kr.

Oplev Katrin Plus 360 toiletpapir – blødt og stærkt 2-lags kvalitet. Nyd komfort og holdbarhed med 50M pr. rulle, perfekt til både hjem og virksomhed.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901181346295 Kategori:

Katrin Plus 360 toiletpapir er det alsidige valg for enhver moderne husstand eller virksomhed, der værdsætter komfort, kvalitet og bæredygtighed. Hvert enkelt blad af dette premium toiletpapir er designet med en blød, men samtidig robust fornemmelse, der gør det til en fornøjelse at bruge. Med en længde på 50 meter pr. rulle, kan du være sikker på, at du ikke løber tør for det vigtige toiletpapir, når du har mest brug for det.

Toiletpapiret er 2-lags, hvilket betyder, at du kan opnå den optimale balance mellem blødhed og styrke. Den ekstra lagdimension giver ekstra absorberingsevne og gør det muligt for produktet at klare selv de mest krævende opgaver, alt imens det sikrer en skånsom berøring på huden. Uanset om det er til hjemmebrug eller i kommercielle toiletters høje trafik, viser Katrin Plus 360, at kvalitet ikke skal gå på kompromis.

For dem, der er opmærksomme på miljøet, leverer Katrin Plus 360 et bæredygtigt alternativ, som er fremstillet med fokus på ansvarlig sourcing af fibre. Produktet er godkendt efter strenge miljøstandarder, hvilket giver dine kunder og besøgende ro i sindet, velvidende at de bruger et produkt, der har minimal indvirkning på planeten. Med Katrin Plus toiletpapir kan du føle dig godt tilpas ved at bidrage til en grønnere fremtid, uden at gå på kompromis med komforten.

En praktisk detalje ved Katrin Plus 360 er, at det er nemt at skifte ruller. Hver pakke indeholder 42 ruller, hvilket gør det til en ideel løsning for dem, der ønsker at minimere hyppige genopfyldninger. Hver rulle passer perfekt til standard toiletruller, og derfor er det en job, som alle kan klare. Kombineret med den elegante hvide farve får du ikke kun et funktionelt produkt, men også et, der ser godt ud på ethvert badeværelse.

Uanset hvor vigtig hygiejne og komfort er i dit liv, vil Katrin Plus 360 toiletpapir levere en overlegen oplevelse, der vil overgå dine forventninger. Giv dine gæster, kunder eller familie en følelse af velvære og luksus, hver gang de bruger dit toilet. Med Katrin Plus kan du føle dig sikker på, at du leverer et produkt, der er både effektivt og ansvarligt produceret.

Investér i den moderne løsning til dine toiletpapirbehov med Katrin Plus 360. Du vil ikke kun skåne dit budget med et konkurrencedygtigt produkt, men du vil også gøre en forskel for miljøet og give dine nærmeste den komfort, de fortjener. Oplev, hvordan kvalitet og bæredygtighed kan gå hånd i hånd, og lad Katrin Plus 360 forbedre din hverdag allerede i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toiletpapir Katrin Plus 360 Hvid 50M 18100 2-Lag 42Rul/Kar”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.