Tork Universal T4 – Toiletpapir – 272 Ark – Rulle – 38 M (Pakke Med 8) – For P/N: 242082

314 kr.

Oplev Tork Universal T4 toiletpapir med 272 ark pr. rulle – blid mod huden og effektiv i brug. Den ideelle løsning til komfortable toiletbesøg hjemme eller på arbejde.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900544389474 Kategori:

Oplev komforten og kvaliteten med Tork Universal T4 toiletpapir, en essentiel del af enhver moderne og effektiv badeværelsesløsning. Dette toiletpapir er ikke blot et almindeligt behov; det er en investering i velvære og funktionalitet. Med 272 ark pr. rulle og en længde på 38 meter, tilbyder hver rulle enestående holdbarhed og værdi, perfekt til både hjemmet og erhvervslivet.

Forestil dig den blødhed og den følelse af friske velvære, når du vælger Tork. Hver ark er designet til at give en luksuriøs oplevelse, mens den stadig tilbyder den nødvendige styrke og pålidelighed, som du forventer fra et høj kvalitets produkt. Uanset om du har gæster på besøg eller blot ønsker at skjemme dig selv på daglig basis, vil Tork Universal T4 toiletpapir give dig den perfekte balance mellem komfort og funktionalitet.

Tork er kendt for sit fokus på bæredygtighed, og dette toiletpapir er ingen undtagelse. Hver rulle er fremstillet af FSC-certificeret papir, hvilket betyder, at de træer, der er brugt til at fremstille dette produkt, kommer fra ansvarligt forvaltede skove. Når du vælger Tork, vælger du ikke kun kvalitet, men også et produkt, der tager hensyn til vores planet og fremtidige generationer.

Mængden af papir er gennemtænkt designet til at minimere affald og sikre, at du får det driftsvenlige produkt, du har brug for. Med en pakke indeholdende 8 ruller sikrer du dig en stabil forsyning, så du altid er forberedt, uanset om det er til din virksomhed eller hjemmet. Den praktiske emballage gør det let at opbevare, og de kompakte ruller passer ind i de fleste standard toiletpapirdispensere.

Samtidig er dette toiletpapir fremstillet med fokus på hygiejne og sikkerhed. Det er dermatologisk testet og fri for skadelige kemikalier, så både du og dine gæster kan føle jer trygge ved at bruge produktet. Tork Universal T4 er derfor et sikkert valg for både voksne og børn, hvilket gør det til et uundgåeligt valg for virksomheder, der ønsker at give deres kunder en behagelig oplevelse.

Når du vælger Tork Universal T4 toiletpapir, vælger du ikke kun et produkt, men en livsstil, der omfavner komfort, kvalitet, bæredygtighed og ansvarlighed. Giv dig selv og dine gæster den oplevelse, de fortjener – det perfekte toiletpapir venter på dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tork Universal T4 – Toiletpapir – 272 Ark – Rulle – 38 M (Pakke Med 8) – For P/N: 242082”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.