Toiletpapir Profipro Jumbo 2-Lag Ø26 Cm X 300 M Genbrugsfiber Brun – (Karton Á 6 Ruller)

208 kr.

Oplev bæredygtigt toiletpapir i jumbo-format med 2 lag for ekstra blødhed og styrke – perfekt til både hjemmet og virksomheder med stort forbrug.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901310369159 Kategori:

Oplev en ny standard indenfor komfort og bæredygtighed med vores Toiletpapir Profipro Jumbo. Dette toiletpapir er ikke bare et hverdagsprodukt; det er en oplevelse af blødhed og styrke, designet med brugeren i fokus og med planeten i tankerne. Med en imponerende længde på 300 meter pr. rulle består dette toiletpapir af to lag gyldne, absorberende lag, der giver en luksuriøs fornemmelse, samtidig med at det sikrer effektivitet ved brug. Hver rulle måler 26 cm i diameter og passer perfekt til vores Jumbo-holder, hvilket gør det både praktisk og økonomisk.

Det er tid til at sige farvel til de små standardruller og velkommen til en verden af langvarig kvalitet. Med Toiletpapir Profipro Jumbo får du ikke blot en praktisk løsning, men også en mulighed for at tage del i bevægelsen for en grønnere fremtid. Dette toiletpapir er fremstillet af genbrugsfiber, hvilket reducerer behovet for nye ressourcer og mindsker CO2-aftrykket. Ved at vælge dette produkt bidrager du aktivt til en mere bæredygtig livsstil og tager ansvar for miljøet.

Hvem har sagt, at bæredygtighed skal gå på kompromis med komfort? Toiletpapiret er designet til at give en blid berøring, hvilket gør det ideelt til både voksne og børn. Dets bløde tekstur sikrer, at du får en behagelig oplevelse hver gang, og de to lag giver ekstra styrke, så du aldrig skal bekymre dig om noget. Perfekt til både hjemmet og kontoret, hvor komfort og hygiejne er højeste prioritet.

Foruden dets ypperlige kvalitet er Toiletpapir Profipro Jumbo også super praktisk. Med mulighed for at købe i kartoner á 6 ruller kan du nemt og enkelt have en god forsyning derhjemme, så du slipper for at skulle købe toiletpapir hele tiden. Den store størrelse og kapacitet betyder færre udskiftninger og mindre spild, hvilket i sidste ende sparer dig for tid og penge.

Uanset om du passer dit hjem, har en virksomhed eller driver en offentlig institution, er Toiletpapir Profipro Jumbo et smart valg, der kombinerer kvalitet, brugervenlighed og bæredygtighed. Tag et skridt mod en mere ansvarlig hverdag, samtidig med at du forkæler dig selv og dine nærmeste med et produkt, der virkelig gør en forskel. Lad Toiletpapir Profipro Jumbo være et bevidst valg, der ikke blot forbedrer din daglige rutine, men også vores planets fremtid. Det er en investering i både komfort og bæredygtighed – og det er præcis, hvad vi har brug for i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toiletpapir Profipro Jumbo 2-Lag Ø26 Cm X 300 M Genbrugsfiber Brun – (Karton Á 6 Ruller)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.