Toiletpapir Neutral Advanced Jumbo Mini T2 2-Lag Ø18.8 Cm 170 M Hvid,12 Rl/Krt

443 kr.

Oplev komfort og kvalitet med Neutral Advanced Jumbo Mini toiletpapir. 2-lag, slidstærkt og perfekt til offentlig brug – spar penge uden at gå på kompromis.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901581811160 Kategori:

Oplev komfort og kvalitet med vores Toiletpapir Neutral Advanced Jumbo Mini T2, et uundgåeligt valg for dem, der værdsætter både funktionalitet og bæredygtighed i deres hverdag. Dette toiletpapir er ikke bare en nødvendighed; det er en oplevelse. Med en generøs længde på 170 meter pr. rulle og en diameter på 18,8 cm tilbyder det en enestående holdbarhed, der sikrer, at det varer længere og giver optimal værdi i ethvert hjem eller virksomhed.

Det bløde 2-lags design sikrer, at hver brug er en fornøjelse. Den nøje udvalgte kvalitet af materialerne giver en luksuriøs fornemmelse, samtidig med at det er stærkt nok til at undgå rifter og gennemtrængning. Dette toiletpapir er ideelt til både private og kommercielle miljøer, der ønsker at sikre en behagelig og ren oplevelse for brugerne. Uanset om du har gæster eller bare ønsker at forkæle dig selv, vil den bløde konsistens og pålidelige styrke imponere.

Bæredygtighed er i fokus med Toiletpapir Neutral Advanced. Dette produkt er certificeret med FSC-mærket, hvilket betyder, at papiret stammer fra ansvarligt forvaltede skove. Ved at vælge dette toiletpapir tager du ikke kun et skridt mod større komfort, men du bidrager også til beskyttelsen af vores skovressourcer og miljøet. Det er en løsning, der gør det nemt at føle sig godt tilpas med dine valg hver dag.

Den praktiske jumbo størrelse gør det til et ideelt valg for toiletter med høj trafik, såsom dem der findes i kontormiljøer, restauranter og offentlige faciliteter. T2-systemet sikrer hurtig og nem påfyldning, så du aldrig står i en situation, hvor papiret er løbet tør. Hver kasse indeholder 12 ruller, der er nemme at opbevare og håndtere, så du kan sikre, at der altid er nok til rådighed til dine behov.

Toiletpapir Neutral Advanced Jumbo Mini T2 er ikke bare en simpel produkt, det er en essentiel del af at skabe en ren og indbydende atmosfære. Dets elegante design og hvide farve passer perfekt ind i enhver badeværelsesindretning, hvilket giver et strejf af klassisk stil og renhed. Hver gang du bruger det, kan du føle dig tryg ved at vide, at du vælger et produkt, der prioriteter både kvalitet og ansvarlighed.

Invester i den komfort og tryghed, som Toiletpapir Neutral Advanced Jumbo Mini T2 leverer. Gør hverdagens små øjeblikke lidt mere specielle og skån skridtene ved at vælge et produkt, der leverer både styrke og blødhed i perfekt balance. Vælg klogt, vælg komfort, vælg bæredygtighed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toiletpapir Neutral Advanced Jumbo Mini T2 2-Lag Ø18.8 Cm 170 M Hvid,12 Rl/Krt”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.