Tork Advanced T1 Jumbo – Toiletpapir – 1.173 Kg – 1800 Ark – Rulle – 360 M – Hvid – For P/N: 554000, 554008, 954000

474 kr.

Oplev Tork Advanced Jumbo toiletpapir – effektiv, langtidsholdbar og blød kvalitet der giver en behagelig oplevelse i toiletter med høj trafik.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901584284339 Kategori:

Tork Advanced T1 Jumbo toiletpapir er ikke bare et almindeligt toiletpapir; det er en oplevelse af kvalitet og komfort, der vil transformere dit toiletbesøg til et afslappende øjeblik. Med en imponerende længde på 360 meter pr. rulle og hele 1800 ark, er dette toiletpapir designet til at imødekomme selv de travleste toiletter med høj trafik, og sikrer, at der altid er rigeligt papir til rådighed.

Hvidt som nysne og blødt som en sky, Tork Advanced er lavet af høj kvalitet materiale, som giver en luksuriøs fornemmelse. Uanset om du bruger det i dit hjem, på dit kontor eller i et offentligt badeværelse, vil dine gæster uden tvivl bemærke den bløde tekstur og den behagelige følelse, dette toiletpapir giver. Det er ikke blot praktisk, men også et skridt mod en mere præsentabel og indbydende atmosfære.

For dem, der prioriterer bæredygtighed, vil Tork Advanced T1 Jumbo toiletpapir leve op til forventningerne. Produktet er certificeret med miljøvenlige standarder, hvilket betyder, at du kan nyde en skånsom oplevelse overfor naturen, samtidig med at du holder din omgivelse ren og hygiejnisk. Tork har et stærkt fokus på bæredygtighed, og du kan være sikker på, at hver rulle bidrager til et bedre miljø.

Installation og brug er en leg med det specialdesignede T1-system. Dette gør det nemt at udskifte ruller, så tænk ikke længere på besværet ved hyppige papirskift. Den innovative design sikrer også, at papiret dispensere nemt, så du slipper for unødvendigt spild. Hver ark er optimal størrelse til daglig brug og leverer netop den mængde, du har brug for, hvilket også er skånsomt for din pengepung.

Den stilrene, moderne pakning kombineret med det klassiske hvide papir gør Tork Advanced T1 Jumbo toiletpapir til et æstetisk valg i ethvert badeværelse. Det tilføjer et touch af elegance til dit rum, samtidig med at det imødekommer de højeste standarder for hygiejne og komfort.

Det er mere end blot toiletpapir; det er en investering i velvære og kvalitet. Overlad ikke toiletbesøget til tilfældighederne; vælg Tork Advanced T1 Jumbo og giv dig selv og dine gæster den oplevelse, de fortjener. Uanset om det er hjemme, på arbejdet eller i din virksomhed, vil dette toiletpapir sørge for, at komforten altid er i fokus. Gør et valg for kvalitet, bæredygtighed og stil – vælg Tork Advanced T1 Jumbo toiletpapir.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tork Advanced T1 Jumbo – Toiletpapir – 1.173 Kg – 1800 Ark – Rulle – 360 M – Hvid – For P/N: 554000, 554008, 954000”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.