Toiletpapir Tork Mini Jumbo T2 120377 Advanced Natur 2-lags 12 rl

621 kr.

Oplev Tork Mini Jumbo T2 toiletpapir – blødt, absorberende og effektivt. Ideelt til travle toiletter, hvor kvalitet og økonomi går hånd i hånd.

Køb her

Varenummer (SKU): 11857002110768953 Kategori:

Oplev den ultimative komfort og kvalitet med Tork Mini Jumbo T2 Toiletpapir, der virkelig forvandler din oplevelse af dagligdagen. Dette toiletpapir er ikke blot et praktisk behov – det er en investering i velvære og effektivitet, som vil løfte din standard for hygiejne til nye højder. Med hele 12 ruller i hver pakke og 850 ark pr. rulle, får du en imponerende kapacitet, der sikrer, at du sjældent skal tænke på at genopfylde efterspørgslen.

Hver rulle er designet med et skånsomt og blødt 2-lags materiale, der giver en luksuriøs fornemmelse og sikrer, at du altid oplever den bedste pleje for din hud. Samtidig er dette papir ideelt til travle miljøer, såsom kontorer, offentlige toiletter eller restauranter, hvor behovet for hurtig og effektiv service er altafgørende. Den optimale arklængde på 20 cm er perfekt afstemt til at give dig akkurat den rette mængde papir, så du kan føle dig tryg og komfortabel uden overflødig spild.

Tork Mini Jumbo T2 er et miljøvenligt valg, der er fremstillet af genanvendelige materialer, hvilket betyder, at du kan glæde dig over en følelse af ansvarlighed, hver gang du bruger det. Den naturlige farve afspejler et etisk fokus på bæredygtighed, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Rullebredden på 9,4 cm og en rullediameter på 18,8 cm gør, at denne toiletpapirrulle passer perfekt ind i T2-systemet, hvilket betyder, at du nemt kan integrere det i dit allerede eksisterende setup uden nogen form for besvær.

En af de mest fremtrædende fordele ved Tork Mini Jumbo T2 er den ekstremt høje kapacitet, som reducerer behovet for hyppig vedligeholdelse. Det betyder, at du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – dine kunder, dine gæster eller simpelthen dine egne behov – uden konstante afbrydelser for at genopfylde toiletpapir.

Denne avancerede løsning til hygiejne er designet til at imødekomme kravene i moderne liv, hvor effektivitet, komfort og bæredygtighed går hånd i hånd. Forkæl dig selv og dine gæster med kvaliteten af Tork Mini Jumbo T2 Toiletpapir – en lille, men uvurderlig del af din daglige rutine, der hjælper med at skabe en ren, behagelig og indbydende atmosfære i ethvert rum. Du vil hurtigt opdage, at den luksuriøse følelse i hverdagen gør en stor forskel, og at ingen detaljer er for små, når det kommer til velvære og renlighed. Gør det til din standard at vælge det bedste – fordi hver detalje tæller.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toiletpapir Tork Mini Jumbo T2 120377 Advanced Natur 2-lags 12 rl”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.