TORK Toiletpapir T4 2-lag P 31,4m 24 rl Hvid Advanced (110284)

101 kr.

Oplev TORK Toiletpapir T4 – blødt og slidstærkt 2-lags papir med 31,4m pr. rulle. Ideelt til høj kvalitet og komfort på offentlige toiletter.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195231647 Kategori:

TORK Toiletpapir T4 2-lag P 31,4m er ikke bare et dagligdags produkt, men en oplevelse af komfort og bæredygtighed, der gør en forskel i dit badeværelse. Med dette toiletpapir får du et produkt, der kombinerer funktionalitet med miljøvenlighed. Hver rulle er lavet af 100% genbrugspapir, hvilket gør det til et ansvarligt valg for den miljøbevidste forbruger, der ønsker at reducere sit økologiske fodaftryk. Ved at vælge TORK støtter du en mere bæredygtig fremtid, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Med en bredde på 9,9 cm og en diameter på 10,4 cm er hver rulle designet til at passe perfekt i de fleste toalettstativer, hvilket sikrer en problemfri installation. Hver rulle indeholder hele 31,4 meter to-lags papir, hvilket betyder, at du får mere værdi for pengene. Du vil opleve, at det bløde, absorberende papir giver en behagelig følelse ved hver brug. TORK’s avancerede teknologi går op i at sikre, at dit behov for både styrke og blødhed bliver opfyldt.

Dette toiletpapir er et ideelt valg for både private hjem og offentlige institutioner, hvor hygiejne og kvalitet står øverst på dagsordenen. TORK T4 toiletpapir er designet til at modstå selv de mest krævende miljøer, som f.eks. restauranter, kontorer og institutioner, hvor der er høj trafik og behov for elegance. Uanset om du skal bruge det til daglig brug eller til at opfylde kravene i en virksomhed, vil TORK levere en pålidelig og skræddersyet oplevelse.

EU-Blomsten certificeringen er et ekstra bevis på, at produktet lever op til strenge miljømæssige standarder. Ved at vælge TORK T4, gør du et aktivt valg for at støtte bæredygtige produkter, der skåner planeten. Dette toiletpapir bidrager ikke kun til en ren og hygiejnisk oplevelse, men hjælper også med at fremme ansvarlig skovdrift og brugen af geniale ressourcer.

Giv dit badeværelse et kvalitetsløft med TORK Toiletpapir T4 2-lag P 31,4m. Med dette toiletpapir får du ikke blot en nødvendig fornødenhed, men også en udtryksfuld og ansvarlig løsning, der understøtter dit valg om en bæredygtig livsstil. Hvis du ønsker at kombinere komfort, kvalitet og ansvarlighed, er TORK-papiret den perfekte følgesvend til din daglige rutine. Oplev den forskel, som kvalitetsvarer kan gøre for din hverdag, og lad TORK være med til at skabe en bedre morgen – hver morgen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T4 2-lag P 31,4m 24 rl Hvid Advanced (110284)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.