TORK Toiletpapir T4 3-lag P 34,7 m 42 rl Hvid Premium (110317)

353 kr.

Oplev komfort og kvalitet med TORK Toiletpapir T4 3-lag. Miljøvenligt, blødt og holdbart – perfekt til at forkæle dine kunder og sikre en hygienisk oplevelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195231814 Kategori:

Oplev en ny standard inden for komfort og kvalitet med TORK Premium Toiletpapir T4. Når det kommer til at skabe et indbydende og behageligt miljø for dine gæster, er toiletpapiret ofte den oversete detalje, der kan gøre en betydelig forskel. TORK har forstået dette behov og har derfor designet et toiletpapir, der ikke blot opfylder grundlæggende funktionskrav, men også forbedrer den samlede brugeroplevelse.

TORK Premium Toiletpapir er lavet af 3-lags struktur, som sikrer en enestående blødhed og styrke, så hver enkelt brug bliver en luksuriøs oplevelse. Når man sidder på toilettet, er det vigtigt at føle sig komfortabel og velplejet, og med dette toiletpapir opnår du netop dette. De ekstra lag skaber en aha-oplevelse af blødhed, som dine gæster vil sætte pris på, og som vil få dem til at føle sig hjemme, uanset hvor de befinder sig.

Med en længde på 34,7 meter per rulle og 42 ruller pr. pakke er det økonomiske aspekt også taget i betragtning. Dette toiletpapir er ideelt til toiletter med lav brugerfrekvens, da det sikrer, at der altid er tilstrækkeligt papir til rådighed, uden at det kræver hyppig udskiftning. Desuden har det en elegant hvid farve, der giver en ren og frisk æstetik til enhver badeværelseindretning.

TORK anvender kun blandingsfibre af høj kvalitet, hvilket ikke blot giver en blød og lækker følelse, men sikrer også, at papirerne er bæredygtige. TORK’s produktion er miljøvenlig, så når du vælger dette toiletpapir, vælger du ikke blot komfort, men også et produkt, der er ansvarligt og skånsomt mod naturen. Det er vores fælles ansvar at tage vare på planeten, og TORK tager det alvorligt med sin produktion af bæredygtige papirprodukter.

Med en bredde på 9,9 cm og en diameter på 12 cm, passer TORK Premium Toiletpapir perfekt i de fleste standard toiletpapirholdere. Hylsediameteren på 38 mm sikrer også en god afvikling, så du aldrig oplever problemer med at få fat i papiret.

Uanset om du driver en virksomhed, en café, et hotel eller blot ønsker at forkæle dine gæster hjemme, er TORK Premium Toiletpapir den perfekte løsning. Giv dine besøgende den oplevelse, de fortjener, ved at vælge kvalitetsprodukter, der gør en forskel. Med TORK Premium Toiletpapir kan du med ro i sindet vide, at du tilbyder en exceptionel standard, der efterlader et varigt indtryk. For det er de små ting, der tæller.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T4 3-lag P 34,7 m 42 rl Hvid Premium (110317)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.