TORK Toiletpapir T4 3-lag P 19 m 56 rl Hvid Premium (110319)

266 kr.

Oplev TORKs 3-lags toiletpapir i premium kvalitet – blødt, holdbart og miljøvenligt. Ideelt til virksomheder, der værdsætter komfort og bæredygtighed.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195232806 Kategori:

Tork Premium Toiletpapir T4 er mere end bare et hverdagsprodukt; det er en oplevelse, der tilføjer en touch af elegance og komfort til ethvert toilet. Forestil dig at træde ind på et badeværelse, hvor alt kan deles af dine gæster, lige fra det smukke interiør til den bløde omfavnelse af et luksuriøst toiletpapir. Tork har med dette produkt taget højde for hver eneste detalje for at sikre en sublim oplevelse, der skaber en følelse af velvære og hjemlighed, selv når man er langt hjemmefra.

Hver rulle toiletpapir måler 19 meter, hvilket betyder, at du ikke blot investerer i kvalitet, men også i langvarig brug. Med hele 56 ruller i en pakke, får du en generøs forsyning, der sikrer, at du ikke skal bekymre dig om at løbe tør i lang tid. Dette giver ikke kun dine gæster en problemfri oplevelse, men sparer også tid på genopfyldning. Toiletpapiret er designet til at passe perfekt til Tork T4 dispensere, så du sikrer en praktisk og hygiejnisk brugeroplevelse hver gang.

Det tre-lags design er, hvad der virkelig adskiller dette toiletpapir fra andre. Hver enkelt lag er nøje udvalgt for at skabe en blød, men samtidig stærk struktur. Den luksuriøse blødhed giver en følelse af velvære, der omslutter huden med en lethed, mange kun drømmer om. Du vil hurtigt opdage, hvordan Tork’s Premium Toiletpapir forvandler en almindelig toiletbesøg til en beroligende pause i hverdagen.

Toiletpapirets blandingsfibre bidrager til den bløde fornemmelse, samtidig med at det er miljørigtigt. Dette produkt opfylder Tork’s strenge bæredygtighedsstandarder og sikrer, at dine gæster ikke kun nyder en luksuriøs oplevelse, men også gør det med god samvittighed. Du kan med stolthed kunne præsentere dette papir i dit hotel eller kontorbygning og vide, at mens komfort og strålende kvalitet kommer først, så tager du også ansvar for planeten.

Når det kommer til toiletpapir, bør ingen gå på kompromis. Tork Premium Toiletpapir T4 giver dig muligheden for at blande enestående komfort med exceptionel kvalitet. Det er ikke blot en nødvendighed; det er en luksus, som dine gæster vil værdsætte. Vælg Tork – fordi hver enkelt gæst fortjener den bedste oplevelse, selv når det er tid til at besøge toilettet. Tag et skridt mod at forvandle din plads til et sted, hvor hver lille detalje tæller, og oplev hvordan et simpelt produkt kan skabe store indtryk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T4 3-lag P 19 m 56 rl Hvid Premium (110319)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.