Toiletpapir Tork T4 Universal Ø10,4 Cm X 50,4M 1-Lags Fsc Hvid – (8 Pakker X 6 Ruller)

222 kr.

Oplev blødhed og styrke med Tork T4 toiletpapir. Økologisk og økonomisk, perfekt til alle badeværelser. Nyd kvalitet med hver strimmel.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900742580774 Kategori:

Oplev den perfekte kombination af komfort, kvalitet og bæredygtighed med Tork T4 Universal toiletpapir. Dette toiletpapir er ikke bare en dagligdags nødvendighed; det er en oplevelse i sig selv. Med et helt unikt design, der sikrer optimal blødhed og styrke, vil du hurtigt indse, hvorfor så mange vælger Tork som deres foretrukne mærke.

Hver rulle er generøst dimensioneret med en længde på 50,4 meter og en diameter på 10,4 cm. Det gør det muligt at få flere brug af hver rulle, hvilket er både praktisk og økonomisk. Den enkelte lagkonstruktion sikrer også, at papiret er let at anvende, og det giver en hurtig opløsning i vand, hvilket er vigtigt for bevarelsen af dine VVS-systemer. Du behøver aldrig bekymre dig om tilstopning, når du vælger Tork T4 – det er et valg, der både er godt for dig og miljøet.

Producere af FSC-certificeret papir er denne rulle et skridt i den rigtige retning mod en mere bæredygtig fremtid. Ved at vælge Tork T4 Universal toiletpapir, støtter du skovbruget og sikrer, at de skove, vi alle er afhængige af, forvaltes på en ansvarlig måde. Hver gang du bruger dette toiletpapir, kan du føle dig godt tilpas med, at det er fremstillet med omtanke for vores jord.

Papiret er perfekt til både offentlige og private toiletter. Uanset om det er på kontoret, i en restaurant eller derhjemme, leverer Tork en servicestandard, der er svær at matche. Det bløde papir sørger for, at dine gæster får en behagelig oplevelse, og det vil uden tvivl blive bemærket.

Tork T4 Universal toiletpapir er også designet til at være kompatibelt med de fleste Tork dispensere, hvilket gør installationen nem og problemfri. Med otte pakker, der hver indeholder seks ruller, er du sikret en langvarig forsyning, som gør det muligt at holde toiletterne veludstyrede uden hyppige genopfyldninger.

Du vil elske, hvordan dette toiletpapir tilføjer en følelse af luksus til det daglige liv, samtidig med at det er skånsomt mod miljøet. Gør en forskel for både dit hjem og for planeten med Tork T4 Universal toiletpapir – et valg, der forener funktionalitet og ansvarlighed. Vælg kvalitet, vælg komfort, og vælg en bæredygtig fremtid med Tork.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toiletpapir Tork T4 Universal Ø10,4 Cm X 50,4M 1-Lags Fsc Hvid – (8 Pakker X 6 Ruller)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.