Toiletpapir Tork Jumbo Mini T2 Premium 3-Lag 120M – (12 Ruller Pr. Karton)

398 kr.

Oplev Tork Jumbo Mini T2 premium toiletpapir – blødt, absorberende og 3-lags for ekstra komfort. Perfekt til travse toiletter, spar på forbruget.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901031645947 Kategori:

Oplev den ultimative luksus og kvalitet med Tork Jumbo Mini T2 Premium 3-lags toiletpapir. Hver enkelt rulle strækker sig hele 120 meter, hvilket betyder, at du kan nyde en langvarig og behagelig oplevelse, der ikke kun er skånsom mod huden, men også utrolig økonomisk. Med 12 ruller pr. karton er dette produkt perfekt til både hjemmebrug og kommercielle miljøer, hvor der er behov for høj kapacitet og hygiejnisk standard.

Toiletpapiret er designet med en blød og kraftig struktur, der sikrer, at det føles behageligt mod huden, mens det samtidig er stærkt nok til at klare enhver opgave. De tre lag giver en ekstra grad af holdbarhed og absorbering, hvilket gør det til det ideelle valg, når du ønsker det bedste for dig selv og dine gæster. Det er ikke blot et toiletpapir; det er en oplevelse af komfort og velvære, som du fortjener.

Tork Jumbo Mini T2 Premium er også et skridt i retning af bæredygtighed og ansvarligt forbrug. Papiret er fremstillet af 100% genanvendt fiber og er certificeret af Alliance for Water Stewardship. Dette betyder, at du kan føle dig godt tilpas, mens du griber din daglige rutine – du bidrager til mindre spild og en renere planet. Tork er kendt for sin forpligtelse til bæredygtige løsninger, og ved at vælge dette toiletpapir bliver du en del af denne vision.

Installationen er ligetil med T2 dispenseren, som giver nem adgang til papir, så det kan anvendes hurtigt og effektivt. Den smarte design sikrer, at der altid er rigeligt papir til rådighed, hvilket minimerer besværet med hyppige udskiftninger. Med lang rækkevidde og et elegant design passer T2 dispenseren ind i ethvert badeværelse, uden at gå på kompromis med æstetikken.

Uanset om du er en privatperson, der ønsker at forkæle dig selv og din familie eller om du driver en café, restaurant eller et kontor, vil Tork Jumbo Mini T2 Premium toiletpapir leve op til dine forventninger. Med sin kombination af høj kvalitet, lang holdbarhed og bæredygtighed er dette toiletpapir det perfekte valg for dem, der ønsker det bedste uden at gå på kompromis.

Gør din hverdag mere komfortabel og ansvarlig med Tork Jumbo Mini T2 Premium 3-lags toiletpapir. Du vil ikke blot bemærke forskellen, men også nyde de positive følelser, der kommer med en bæredygtig og luksuriøs løsning til personlig hygiejne. Invester i en renere fremtid, én rulle ad gangen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toiletpapir Tork Jumbo Mini T2 Premium 3-Lag 120M – (12 Ruller Pr. Karton)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.