Toiletpapir, Tork T6 Universal, 1-Lags, 135M X 9,9Cm , Ø13,2Cm, Hvid

724 kr.

Oplev blødt og holdbart Tork T6 toiletpapir, perfekt til høje krav. Spar plads med 135m ruller, ideelt til hjemmet og erhverv. Komfort møder funktion.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901135125937 Kategori:

Tork T6 Universal toiletpapir er en perfekt fusion af komfort, kvalitet og funktionalitet. Dette 1-lags toiletpapir er designet til at imødekomme de daglige behov i et travlt miljø, hvilket gør det ideelt til både kommercielle og private toiletter. Med en længde på hele 135 meter pr. rulle, tilbyder det en imponerende brugstid, så du slipper for hyppige udskiftninger. Hver rulle er nøje fremstillet for at sikre maksimal effektivitet og minimal spild, hvilket gør det til et economisk valg i en hektisk hverdag.

Den bløde, men robuste kvalitet af Tork T6 toiletpapir giver en behagelig oplevelse ved hver eneste brug. Den hvide farve bidrager til et rent og friskt udtryk, hvilket er med til at opretholde en indbydende atmosfære på badeværelset. Papiret er nøje udvalgt for at sikre, at det er blidt mod huden, samtidig med at det har tilstrækkelig styrke til at forhindre irritation eller ubehag – et aspekt, der er altafgørende for forbrugere, der værdsætter både komfort og kvalitet.

Med en diameter på 13,2 cm er dette toiletpapir designet til at passe perfekt ind i de fleste standard toiletpapirholdere, hvilket muliggør en hurtig og problemfri installation. Den smarte størrelse på 9,9 cm gør det let at håndtere, så du altid har kontrol over, hvor meget papir du bruger. Det minimalistiske design sikrer, at det vil passe ind i enhver indretning, om det er i et kontor, en restaurant eller i dit eget hjem.

Tork T6 Universal toiletpapir er også et bæredygtigt valg. Producenten har implementeret miljøvenlige råmaterialer og produktionsmetoder, der minimerer belastningen på vores planet. Ved at vælge dette produkt, tager du et skridt mod en mere bæredygtig fremtid, hvilket giver dig muligheden for at nyde dit daglige liv med ro i sindet. Tork er kendt for sin forpligtelse til kvalitetsprodukter, der ikke kun er effektive, men også ansvarlige.

Tork T6 er derfor ikke bare et toiletpapir; det er en livsstil. Uanset om du driver en virksomhed eller blot vil have det bedste til dit hjem, så vil Tork toiletpapir altid være en fremragende tilføjelse til dit badeværelse. Med dette valg bringer du ikke kun godt håndværk og kvalitet ind i dit liv, men også en erfaring, der vil glæde dine gæster og tilfredsstille dine egne behov. Forkæl dig selv og dine nærmeste med Tork T6 Universal toiletpapir og oplev den forskel, det kan gøre.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toiletpapir, Tork T6 Universal, 1-Lags, 135M X 9,9Cm , Ø13,2Cm, Hvid”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.