Toiletpapir Katrin C Gigant S 2-Lags 200M 12Rl/Kar 106101

466 kr.

Oplev komfort med Katrin C Gigant toiletpapir, 2-lags kvalitet og 200 meter pr. rulle sikrer økonomi og luksus til din virksomhed.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901135234768 Kategori:

Katrin C Gigant S 2-lags toiletpapir er ikke bare en nødvendighed i hverdagen; det er en oplevelse af komfort og kvalitet, der elevaterer din daglige rutine. Dette toiletpapir er designet med omhu og fokus på både funktionalitet og brugerens behov. Med en generøs længde på 200 meter pr. rulle og hele 12 ruller pr. karton, tilbyder dette produkt en imponerende holdbarhed, hvilket gør det særligt ideelt til både private hjem og erhvervsmæssige miljøer, hvor kvalitet og økonomisk effektivitet går hånd i hånd.

Katrin C Gigant S har en blød, 2-lags struktur, der sikrer en skånsom berøring mod huden, samtidig med at det er stærkt nok til at klare enhver opgave. Det er den perfekte kombination af styrke og blødhed, der giver en behagelig fornemmelse, når du bruger det. Hver ark er skåret til en optimal størrelse, så du får det mest mulige ud af hver rulle – det er en lille luksus, der gør en stor forskel i dagligdagen.

Miljøvenlighed er også en central del af Katrin’s filosofi. Dette toiletpapir er produceret med fokus på bæredygtighed og kvalitet. Det er lavet af 100% genbrugsmaterialer, hvilket gør det til et ideelt valg for dem, der ønsker at minimere deres miljøaftryk. Med Katrin C Gigant S kan du være sikker på, at du træffer et ansvarligt valg, der både beskytter din hud og planetens ressourcer.

Desuden er dette toiletpapir designet til effektiv anvendelse i høj trafikområder, hvilket gør det perfekt til kontorer, offentlige toiletter eller restauranter. Den lange længde pr. rulle betyder færre skift, lavere vedligeholdelse og mindre affald. Det strømlinede design gør det nemt at opbevare og anvende, så du hurtigt kan fylde dine dispenserer op og komme videre med dine aktiviteter.

Når du vælger Katrin C Gigant S 2-lags toiletpapir, investerer du ikke kun i et produkt af høj kvalitet, men også i en oplevelse af renhed og komfort. Giv dine medarbejdere, kunder eller familie en oplevelse, de vil værdsætte. Det er en lille detalje, der kan gøre en stor forskel for dit rykte og dine relationer – fordi alle fortjener det bedste, selv i tidernes mest private øjeblikke. Vælg Katrin C Gigant S, og forvandl den daglige rutine til en lille smule mere luksus.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toiletpapir Katrin C Gigant S 2-Lags 200M 12Rl/Kar 106101”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.