Toiletpapir Katrin Plus 2-Lag Ø24 Cm 310 M Uperforeret Hvid,6 Rl/Krt

473 kr.

Oplev blødt og stærkt Katrin Plus toiletpapir, der sikrer en luksuriøs hverdag. Uperforeret for optimal holdbarhed – perfekt til både hjem og kontor.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901136428310 Kategori:

Oplev en ny standard for komfort og kvalitet med Toiletpapir Katrin Plus. Dette luksuriøse 2-lags toiletpapir er designet til at give dig den ultimative oplevelse af blødhed og holdbarhed, samtidig med at det bidrager til en bæredygtig livsstil. Hver rulle har en imponerende længde på 310 meter, hvilket sikrer, at du har nok til en lang periode, så du slipper for hyppige genopfyldninger. Med seks ruller i hver karton er du godt udstyret til at holde dit badeværelse veludstyret og klart til brug.

Katrin Plus er udviklet med fokus på både funktionalitet og komfort. Det 2-lags design giver en optimal balance mellem styrke og blødhed, så du kan nyde en behagelig oplevelse hver gang. Uanset om du bruger det til personlig pleje eller i en offentlig setting, vil dette toiletpapir levere et exceptionelt niveau af kvalitet, som både du og dine gæster vil værdsætte. Den uperforerede struktur gør det muligt at rive papiret af uden besvær, hvilket sikrer hurtig adgang, når det er nødvendigt.

Den klassiske hvide farve afspejler renhed og elegance – perfekt til ethvert badeværelse, uanset stil. For dem, der sætter pris på æstetik og funktionalitet, er Katrin Plus ikke blot et toiletpapir, men en udsøgt detalje, der forbedrer oplevelsen af dit badeværelse. Hver rulle er designet til at minimere spild, og den store længde betyder, at du får mere ud af hver rulle, hvilket også er en fordel for miljøet.

Med Katrin Plus tager du et skridt mod en mere bæredygtig hverdag. Toiletpapiret er fremstillet med ansvarlighed overfor miljøet for øje. Det er lavet af FSC-certificeret papir, hvilket betyder, at det kommer fra bæredygtige kilder, og produktionen følger strenge miljøstandarder. Ved at vælge Katrin Plus bidrager du til at beskytte skovene og samtidig støtte en virksomhed, der tager ansvar for sin indflydelse på planeten.

Katrin Plus er ideelt til både private hjem og professionelle miljøer som kontorer, restauranter og hoteller. Dens alsidighed sikrer, at den opfylder behovene i enhver situation, hvor kvalitet og effektivitet er altafgørende. Så næste gang du skal vælge toiletpapir, så husk at gå efter det bedste – vælg Toiletpapir Katrin Plus og oplev forskellen. Invester i kvalitet, invester i komfort, og gør dagligdagen lidt bedre med et produkt, der både er funktionelt og bæredygtigt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toiletpapir Katrin Plus 2-Lag Ø24 Cm 310 M Uperforeret Hvid,6 Rl/Krt”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.