Tilbud!
,

Toiletpapir 2-lags 6040n Hvid Luxus 64 rl

Original price was: 497 kr..Current price is: 461 kr..

Oplev luksus med vores 2-lags toiletpapir – blødt, stærkt og beholdende kvalitet. Perfekt til dagligdagen, der forkæler både dig og miljøet.

Køb her

Varenummer (SKU): 11857000199975229 Kategorier: ,

Forkæl dig selv og dine gæster med det luksuriøse Toiletpapir 2-lags 6040n fra Abena, et produkt, der ikke blot er en nødvendighed, men også en oplevelse. Dette toiletpapir er skabt med omtanke for både komfort og holdbarhed, hvilket gør det til det ideelle valg for dem, der værdsætter kvalitet i hverdagens små stunder.

Hver rulle måler imponerende 33,75 meter, hvilket betyder, at du får en langvarig løsning, der sikrer, at du ikke løber tør lige med det samme. Med 64 ruller i pakken er du godt dækket ind, hvad enten du reserverer til eget hjem eller til brug i en offentlig facilitet. Det 2-lags design giver den perfekte kombination af styrke og blødhed, hvilket skaber en behagelig oplevelse ved hvert brug. Det er ikke blot toiletpapir, men en lille luksus der kan forvandle din daglige rutine til et øjeblik af velvære.

Toiletpapiret er lavet af 100% nyfiber, hvilket gør det både bæredygtigt og skånsomt mod miljøet. Det lyse, hvide papir er ikke blot æstetisk tiltalende, men det understøtter også en ren og hygiejnisk oplevelse. Den perfekte perforering hver 13,5 cm sikrer, at du nemt kan rive præcist det stykke, du har brug for, uden besvær. Dette bidrager til en problemfri og effektiv brug, der gør det til en ideel løsning i travle husholdninger eller offentlige toiletter.

Abena er kendt for sit engagement i kvalitet og bæredygtighed, så når du vælger deres produkter, vælger du også at støtte en virksomhed, der prioriterer ansvarlighed. Toiletpapiret fra serien Care-Ness Excellent er ingen undtagelse; det lever op til de højeste standarder inden for både komfort og ydeevne. Det er designet til at imødekomme de behov, som moderne forbrugere har, med fokus på det essentielle – kvalitet og bæredygtighed.

Uanset om du bruger det derhjemme, på kontoret eller i gæstfrihedens navn, vil du altid føle dig tryg ved at vælge Abena Toiletpapir 2-lags. Det er mere end blot toiletpapir; det er et valg om at prioritere din egen komfort og velvære, samt at tage ansvar for planeten. Gør hverdagens nødvendigheder til en luksusoplevelse med Abena – fordi kvalitet aldrig går af mode. Giv dig selv og dine gæster den oplevelse, de fortjener, med et produkt, der er skabt til at imponere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toiletpapir 2-lags 6040n Hvid Luxus 64 rl”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.