TORK Toiletpapir T4 4-lag P 18,8m 42 rl Extra Soft (110406)

243 kr.

Oplev ekstra blødhed med TORK Toiletpapir T4 – 4 lag af luksus til en behagelig oplevelse. Ideel til hjemmet eller kontoret, hvor komfort er vigtigt.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400197817893 Kategori:

Forkæl dine gæster med en oplevelse, der går langt ud over det sædvanlige, når de besøger dit toilet. Tork Premium Toiletpapir T4 er ikke bare et nødvendighedsprodukt – det er en del af den exceptionelle service, som dine besøgende vil huske og værdsætte. Det ekstra bløde og luksuriøse toiletpapir er skræddersyet til hoteller og kontorbygninger, der ønsker at tilbyde deres kunder en følelse af velvære og komfort, selv når de befinder sig på offentlige faciliteter.

Hemmeligheden bag Tork Toiletpapir ligger i dets 4-lags design, der sikrer maksimal blødhed og absorbans. Når dine gæster strækker sig efter en rulle, vil de straks bemærke den luksuriøse fornemmelse – det er som at blive forkælet med en luksuriøs spa-oplevelse, lige der på toilettet. Hver enkelt ark er omhyggeligt fremstillet i hvidt papir, der ikke blot ser elegant ud, men også giver en følelse af renhed og friske omgivelser. Dette toiletpapir harmonerer perfekt med enhver indretning og tilføjer en smule ekstra finesse til dit badeværelse.

Tork Toiletpapir T4 er designet med tanke på både funktionalitet og bæredygtighed. Med en længde på 18,8 meter per rulle og et gennemsnitligt antal af 42 ruller pr. pakke får du enestående værdi uden at gå på kompromis med kvaliteten. De smartere og mere effektive ruller betyder, at personalet kan bruge mindre tid på at skifte ruller, hvilket forbedrer den samlede driftseffektivitet. Samtidig er byligholderne designet til at minimere spild, hvilket er godt for både miljøet og dit budget.

Uanset om du driver et luksuriøst hotel, et travlt kontor eller en café, vil Tork Premium Toiletpapir sikre, at dine gæster føler sig værdsat og tiltrukket af de små detaljer, som du leverer. Den multitasking-funktionalitet, som dette toiletpapir tilbyder, gør det ideelt til enhver situation, hvilket sikrer, at det altid er klart til brug.

At vælge Tork er ikke kun et valg om kvalitet, men også et valg om ansvarlighed. Tork er kendt for deres sene initiativer og fokus på bæredygtige materialer. Dine gæster vil kunne nyde den bløde fornemmelse af Tork Toiletpapir, mens de samtidig bidrager til en mere bæredygtig fremtid.

Forkæl dine gæster med den ultimative komfort, og bring din service op på næste niveau med Tork Premium Toiletpapir T4. Giv dem en oplevelse, som de altid vil huske, og lad dem forstå, at hver eneste detalje tæller – selv det toiletpapir, der tør de små ting i livet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T4 4-lag P 18,8m 42 rl Extra Soft (110406)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.