Toiletpapir Bulk I Ark Katrin Plus 2-Lag 23X10.3Cm Hvid,40 Pk X 250 Stk/Krt

492 kr.

Oplev Katrin Plus toiletpapir i bulk – super blødt, 2-lag, økonomisk og ideelt til enhver virksomhed. Sikre dig komfort og kvalitet til dine kunder.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900406684599 Kategori:

Oplev den ultimative fornøjelse på badeværelset med vores Toiletpapir Bulk I Ark Katrin Plus, en exceptionel løsning for dem, der ønsker at kombinere både kvalitet og funktionalitet. Dette toiletpapir er designet med fokus på brugerens komfort og er derfor et oplagt valg for både private hjem og erhvervslivet.

Med en størrelse på 23 x 10.3 cm og et praktisk design, der leverer 250 ark pr. pakke, er dette toiletpapir ikke kun økonomisk, men også let at håndtere. Den perfekte størrelse sikrer nem adgang og mulighed for at tilpasse antallet af ark, du bruger ad gangen, for at skabe en skræddersyet oplevelse. De to lag giver en blød og samtidig stærk struktur, hvilket gør toiletpapiret både behageligt mod huden og effektivt i brug. Du vil kunne mærke forskellen straks, når du oplever den bløde tekstur og den sikre styrke, der forhindrer gennemsivning.

Katrin Plus er synonymt med kvalitet, og dette toiletpapir er ingen undtagelse. Hvid farve giver et rent og friskt udseende, der bidrager til et indbydende badeværelsesmiljø. Hver rulle er lavet af nøje udvalgte materialer, der er både bløde og holdbare. Det er ikke kun en fornøjelse at bruge, men også en ansvarlig valg. Katrin-brandet er kendt for deres bæredygtige praksisser, hvilket betyder, at du kan nyde dit toiletpapir med god samvittighed.

Produktet leveres i en pakke med 40 pakker, hvilket gør det ideelt til kontorer, restauranter eller hjem, hvor brugen er høj. Den praktiske bulk-forpakning sikrer, at du altid har toiletpapir ved hånden, hvilket sparer tid og besvær med hyppige genbestillinger. Derudover er det nemt at opbevare, så du kan have en forsyning lige ved hånden.

Når du vælger Toiletpapir Bulk I Ark Katrin Plus, vælger du ikke bare et produkt; du investerer i en oplevelse. Det gælder både for dig selv og for dine gæster. Den omhyggelige balance mellem blødhed og holdbarhed sikrer, at du aldrig vil gå på kompromis med kvaliteten. Desuden kan du føle dig tryg ved, at dette toiletpapir er designet til at være skånsomt mod både dig og miljøet.

Vælg Katrin Plus og løft dit badeværelsesstandard til nye højder. Gør hver dag til en luksusoplevelse med det toiletpapir, der former sig efter dine behov. Giv ikke bare dig selv en god oplevelse, men også dem, der bruger dit badeværelse. Det er tid til at forkæle dig selv med det bedste – tag skridtet og oplev kvaliteten af Katrin Plus toiletpapir.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toiletpapir Bulk I Ark Katrin Plus 2-Lag 23X10.3Cm Hvid,40 Pk X 250 Stk/Krt”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.