Tork SmartOne T8 toiletpapir, 2-lag, 207 meter, 6 ruller

563 kr.

Oplev Tork SmartOne T8 toiletpapir, der tilbyder enestående blødhed og lang rækkevidde med færre ruller. Ideelt til effektiv og holdbar brug.

Køb her

Varenummer (SKU): 6419100194118596 Kategori:

Oplev en revolutionerende løsning inden for hygiejne med Tork SmartOne T8 toiletpapir – et produkt, der kombinerer kvalitet og bæredygtighed på en enestående måde. Hver rulle af dette 2-lags toiletpapir måler hele 207 meter, hvilket sikrer, at du får maksimal værdi for pengene. Med op til 1150 ark pr. rulle kan du være sikker på, at dine gæster aldrig vil stå uden.

Tork SmartOne T8 er ikke blot en almindelig toiletrulle; det repræsenterer en ny standard for, hvad toiletpapir skal være. Hver enkelt rulle er designet til at passe perfekt i Torks pålidelige dispensersystem, hvilket sikrer en økonomisk og effektiv løsning på toiletpapir forbrug. Dispensing-systemet er innovativt konstrueret, så det minimerer spild og maksimerer effektiviteten, hvilket gør det ideelt til både offentlige og private faciliteter.

Bæredygtighed står centralt i Torks filosofi, og det afspejles tydeligt i deres SmartOne T8 toiletpapir. Dette produkt er Svanemærket, hvilket betyder, at det opfylder strenge miljømæssige krav og bidrager til en mere bæredygtig fremtid. Desuden er det FSC-certificeret, så du kan være tryg ved, at det kommer fra ansvarligt forvaltede skove. Ved at vælge Tork SmartOne T8 toiletpapir, gør du en aktiv indsats for at beskytte vores planet, samtidig med at du tilbyder en fremragende hygiejnisk oplevelse.

Kvaliteten af dette toiletpapir er helt i top. Det er blødt, slidstærkt og skånsomt mod huden, hvilket sikrer, at det føles behageligt – uanset hvor mange ark du bruker. Den to-lags konstruktion giver en ekstra følelse af luksus og komfort, hvilket gør det til det perfekte valg for toiletter, der ønsker at give deres brugere en specialoplevelse.

Samtidig er det praktisk og økonomisk. Den lange rullelængde og den effektive dispensing-mekanisme gør, at du ikke behøver at skifte ruller så ofte, hvilket sparer dig tid og penge. Ideelt til virksomheder, kontorer og restauranter, hvor man ønsker at opretholde et højt niveau af hygiejne, uden at det går ud over budgettet.

Uanset om du driver en lille café, en stor virksomhed eller blot ønsker at forbedre dit hjem, tilbyder Tork SmartOne T8 toiletpapir en enestående kombination af funktionalitet, bæredygtighed og luksus. Gør et valg for fremtiden og bær en stolthed i at levere det bedste til dine gæster – toiletpapiret, der leverer på alle fronter. Invester i Tork SmartOne T8 – din garanti for kvalitet og bæredygtighed i én enkelt rulle.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tork SmartOne T8 toiletpapir, 2-lag, 207 meter, 6 ruller”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.