Tork Jumbo T2, 2-lag toiletpapir, soft premium mini, 170 m, 12 ruller

769 kr.

Oplev komfort med Tork Jumbo T2 toiletpapir; blødt, 2-lags og 170 m pr. rulle sikrer holdbarhed og kvalitet til din hverdag. Ideelt til travse toilettet.

Køb her

Varenummer (SKU): 6419100899274273 Kategori:

Oplev en ny standard for komfort og kvalitet med Tork Jumbo T2, et 2-lags toiletpapir, der redefinerer, hvad du kan forvente fra dit toaletpapir. Dette premium toiletpapir er mere end blot en nødvendighed; det er en oplevelse af luksus og forkælelse, der gør hver gang, du bruger det, til en fornøjelse. Med hele 170 meter pr. rulle og 850 ark i hver pakke kan du sige farvel til at løbe tør for toiletpapir, selv i de mest travle miljøer. Det er ideelt til kontorer, hoteller eller enhver offentlig facilitet, hvor der er stort behov for hygiejnisk og blødt papir.

Tork Jumbo T2 er designet med fokus på både kvalitet og holdbarhed. Det 2-lags papir giver en uovertruffen blødhed, der tager hensyn til din hud og giver en behagelig oplevelse hver gang du bruger det. Vælg dette premium toiletpapir, hvis du ønsker at tilbyde dine gæster eller kunder en ekstraordinær service, der viser, at du værdsætter deres komfort og trivsel.

Miljøbevidste forbrugere vil elske Tork’s engagement i bæredygtighed. Toiletpapiret er fremstillet af 100% genbrugsmateriale, hvilket reducerer belastningen på vores planet, samtidig med at det bevarer sin høje kvalitet. Tork Jumbo T2 er derfor det perfekte valg for dem, der ønsker at gøre en forskel, mens de stadig får glæde af et produkt i topklasse.

Med dets ydeevne og kapacitet sikrer Tork Jumbo T2, at du mindsker behovet for hyppige udskiftninger af toiletpapir. Det betyder mindre tid brugt på at fylde op og mere tid til at fokusere på de vigtige ting i livet. Og med 12 ruller pr. pakke er du altid godt rustet, uanset hvor mange besøgende du måtte have.

Desuden er Tork Jumbo T2 let at anvende og passer til de fleste standardholdere, hvilket gør installationen problemfri. Du kan hurtigt og nemt skifte rullen uden besvær, så du kan holde din toiletfacilitet i topform. Tork har tænkt på alt, så du kan nyde en bekymringsfri hverdag.

Invester i den ultimative toiletpapiroplevelse med Tork Jumbo T2, der kombinerer luksus, funktionalitet og bæredygtighed på en enestående måde. Giv dine kunder, gæster eller ansatte den kvalitet, de fortjener – fordi alle fortjener at føle sig godt tilpas, også i de mest private øjeblikke. Tork Jumbo T2 er mere end bare toiletpapir; det er en investering i velvære og kvalitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tork Jumbo T2, 2-lag toiletpapir, soft premium mini, 170 m, 12 ruller”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.