Toiletpapir Katrin Plus System 87365 2-lags 36 rl

900 kr.

Oplev Katrin Plus 2-lags toiletpapir – blødt, holdbart og miljøvenligt. Perfekt til både hjemmet og kontoret for en behagelig og økonomisk løsning.

Køb her

Varenummer (SKU): 11857000202597714 Kategori:

Katrin Plus System 87365 2-lags toiletpapir er mere end blot en nødvendighed; det er en oplevelse af kvalitet og omtanke for miljøet, der vil forbedre hverdagen i ethvert rum. Hver rulle er designet til at levere en enestående brugeroplevelse med et let, men alligevel luksuriøst 2-lags design, der sikrer både komfort og funktionalitet. Med en rullelængde på 855 meter og 684 ark pr. rulle, er dette toiletpapir en økonomisk løsning, der reducerer behovet for hyppige udskiftninger, hvilket gør det ideelt til både private hjem og erhvervsmæssige miljøer.

Det varierende behov for toiletpapir kan være en udfordring, især i travle omgivelser, men med Katrin Plus System 87365 er du sikret, at du altid har kvalitet lige ved hånden. Den ubesværede anvendelighed og den praktiske løsning gør det til en uundgåelig del af hverdagen. Det whitish papirmateriale sikrer, at det er skånsomt mod huden, samtidig med at det leverer den nødvendige styrke og absorbering. Uanset om det er til en offentlig toiletter, kontor eller dit eget hjem, vil dette papir efterlade en følelse af friskhed og renhed.

En af de mest imponerende egenskaber ved Katrin Plus System er dets miljøvenlige profil. Svanemærket certificeringen er et bevis på, at produktet lever op til strenge standarder for bæredygtighed. Når du vælger dette toiletpapir, gør du ikke blot et valg for kvalitet; du tager også ansvar for vores planet. Det er et valg, der understøtter skovbevarelse og bæredygtig produktion, hvilket gør produktet til et fremragende valg for både forbrugere og virksomheder, der ønsker at minimere deres miljøaftryk.

Hver kasse indeholder 36 ruller, hvilket betyder, at du kan være sikker på at have rigeligt på lager til enhver lejlighed. Denne store pakke er perfekt til både private brugere, der vil sikre sig mod at løbe tør, og til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres kunder en luksuriøs oplevelse. Tænk på det som en investering i både trivsel og miljøvenlige valg.

Katrin Plus System 87365 2-lags toiletpapir kombinerer funktionalitet, økonomi og bæredygtighed på en måde, der er svær at matche. Giv dine kunder, familie og venner den oplevelse, de fortjener. Vælg Katrin Plus System 87365, hvor hver eneste rulle bringer dig et skridt nærmere en mere bæredygtig fremtid, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Oplev forskellen med hver strækning og vær stolt af dit valg, der støtter både din komfort og planetens velbefindende.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toiletpapir Katrin Plus System 87365 2-lags 36 rl”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.