Tork 120160 Universal Midi Jumbo toiletpapir 6 ruller 480 meter T1

289 kr.

Oplev Tork Midi Jumbo toiletpapir – blødt, bæredygtigt og økonomisk med hele 480 meter pr. rulle. Ideelt til virksomheder, der værdsætter kvalitet og holdbarhed.

Køb her

Varenummer (SKU): 12249300511791326 Kategori:

Tork 120160 Universal Midi Jumbo toiletpapir er en ultimat løsning, der kombinerer effektivitet, bæredygtighed og brugervenlighed. Dette toiletpapir er specielt designet til toiletter med høj brugerfrequentering, hvilket gør det til det perfekte valg til kontorer, restauranter, butikker og andre offentlige steder, hvor kvalitet og kapacitet er af største betydning.

Hver rulle indeholder imponerende 480 meter blødt, men holdbart papir, hvilket giver dine kunder eller medarbejdere en enestående oplevelse i badeværelset. Den store længde pr. rulle betyder, at der er færre skift, hvilket reducerer den tid, der bruges på vedligeholdelse og sikre, at du altid er godt forsynet. Med seks ruller pr. pakke kan du være sikker på, at du har rigeligt papir til rådighed, selv i de travleste perioder.

Torks Universal Midi Jumbo toiletpapir er ikke kun praktisk, men det er også et produkt, der tilgodeser behovet for lavt miljøaftryk. Disse ruller er fremstillet af genbrugsfibre og er certificeret i henhold til de højeste bæredygtighedsstandarder, hvilket giver dig mulighed for at sætte fokus på din virksomheds grønne initiativer, mens du sikrer, at dine kunder får en kvalitetsoplevelse. Ditt valg bidrager til en mere bæredygtig fremtid, hvor vi sammen passer på vores planet.

Papirets blødhed og styrke giver en behagelig brugeroplevelse, som er vigtig for kundens tilfredshed. Ingen ønsker at opleve skuffelser i toiletpapirkvaliteten, især ikke i et offentligt toilet. Tork 120160 er designet til at modstå rivning, samtidig med at det giver et luksuriøst touch, som få andre produkter kan matche. Det gør det muligt for brugerne at føle sig godt tilpas, mens de anvender dit faciliteter.

Installation er også en leg. Tork 120160 passer perfekt til T1 dispenseren, hvilket sikrer en gnidningsløs integration med dit eksisterende system. Dispenserne leveres med en brugervenlig mekanisme, der forhindrer spild og sikrer, at papiret altid er let tilgængeligt for brugerne. Du vil hurtigt opdage, hvor meget lettere det er at drive et toilet med effektive løsninger som denne, der tager hånd om de daglige behov for dine brugere.

For virksomheder er det afgørende at vælge produkter, der ikke kun forbedrer kundeoplevelsen, men også øger effektiviteten. Med Tork 120160 Universal Midi Jumbo toiletpapir investerer du i en løsning, der leverer værdi, komfort og vægt på bæredygtighed. Dine kunder vil takke dig for den exceptionelle oplevelse, og du vil være tilfreds med at vide, du holder din virksomhed på forkant med bæredygtighed. Gør dit valg i dag og oplev forskellen med Tork.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tork 120160 Universal Midi Jumbo toiletpapir 6 ruller 480 meter T1”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.