Tork 110163 Advanced mini jumbo toiletpapir 1 lag 12 ruller T2 240 meter

627 kr.

Oplev Tork Advanced mini jumbo toiletpapir – 1 lag, 240 m. Effektiv og økonomisk løsning til high-traffic områder med blødt og holdbart papir.

Køb her

Varenummer (SKU): 12249300765081813 Kategori:

Tork 110163 Advanced mini jumbo toiletpapir er den ideelle løsning til både travle hjem og kommercielle miljøer, hvor økonomi, effektivitet og kvalitet går hånd i hånd. Dette toiletpapir er ikke blot et almindeligt hygiejneprodukt; det er en grundpille i en bæredygtig og funktionel hverdag, der tilføjer værdi til dit toiletbesøg.

Med sine 12 ruller, hver med en imponerende længde på 240 meter, sætter Tork nye standarder for, hvor meget papir du kan have til rådighed ad gangen. Dette betyder færre skift og mindre spild, hvilket resulterer i ikke blot en økonomisk besparelse, men også en reduktion i affald og ressourceforbrug. Mini Jumbo-systemet sikrer, at du altid har tilstrækkeligt papir tilgængeligt, samtidig med at det sparer din tid og sikrer en kontinuerlig drift i travle omgivelser — uanset om det er i en offentlig toilet, et kontor eller i dit eget hjem.

Det 1-lags design giver en perfekt balance mellem blødhed og styrke, hvilket sikrer en behagelig oplevelse uden at gå på kompromis med holdbarheden. Torks toiletpapir er skabt til at give en effektiv og hurtig pakke, som effektivt absorberer og opfylder dine behov uden at skabe unødvendigt affald. Det efterlader selv de mest kræsne brugere tilfredse, og den bløde tekstur sikrer en luksuriøs følelse ved hver brug — en lille luksus, der gør en mærkbar forskel i din dagligdag.

En anden vigtig funktion er dets universelle egenskaber, som gør Tork Mini Jumbo toiletpapir perfekt til en bred vifte af dispensere. Dette sørger for, at du kan integrere dette papir i dit nuværende setup uden besvær. Det er blevet designet til at minimere vedligeholdelse og maksimere brugertilfredshed, hvilket gør det til en praktisk løsning for både facility management-professionelle og boligejere.

Tork arbejder også på at sikre, at produkterne er bæredygtige. Toiletpapiret er fremstillet ved hjælp af ansvarligt forvaltede ressourcer og er certificeret af relevante miljøstandarder. Dette betyder, at du kan føle dig godt tilpas med dit valg, idet du bidrager til en renere planet.

Invester i Tork 110163 Advanced mini jumbo toiletpapir, der forener kvalitet, effektivitet og bæredygtighed. Oplev, hvordan en lille ændring i dine toiletvaner kan gøre en stor forskel — for dig, dine gæster og vores planet. Tag et skridt mod en smartere og mere ansvarlig hverdag med Tork.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tork 110163 Advanced mini jumbo toiletpapir 1 lag 12 ruller T2 240 meter”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.