Tork 120161 Universal mini jumbo toiletpapir 1 lag 12 ruller T2 240 meter

458 kr.

Oplev Tork 120161 mini jumbo toiletpapir – blødt, slidstærkt og økonomisk med 240 meter pr. rulle. Ideel til travse toiletter. Enkelt og effektivt valg.

Køb her

Varenummer (SKU): 12249300796021291 Kategori:

Tork 120161 Universal mini jumbo toiletpapir er mere end blot et praktisk valg; det repræsenterer en kombination af kvalitet, effektivitet og bæredygtighed, der henvender sig til både virksomheder og private hjem, hvor komfort og omkostningseffektivitet er i højsædet. Med dette toiletpapir får du ikke blot et produkt, men en oplevelse, der forvandler hver dag til en luksus, hvor komfort og funktionalitet går hånd i hånd.

Med sine imponerende 240 meter pr. rulle, tilbyder Tork Mini Jumbo toiletpapir en ekstra lang varighed, hvilket betyder færre hyppige udskiftninger og mere tid til at fokusere på det, der virkelig betyder noget. Det er ideelt til toiletter med høj gennemstrømning – perfelt til kontorer, restauranter eller offentlige faciliteter, hvor der ofte er mange brugere. Denne intelligente løsning sikrer, at du altid har nok papir ved hånden, uden at det bliver en belastning for budgettet.

Det 1-lags design er skabt med fokus på effektivitet. Selvom det er enkelt, tilbyder det stadig den blødhed og styrke, som brugerne forventer. Hvad mere er, så bidrager det til en bæredygtig fremtid, da det er fremstillet af genanvendelige materialer, hvilket reducerer miljøbelastningen. Med Tork Mini Jumbo toiletpapir kan virksomheder ude i byen vise deres ansvarlighed overfor miljøet, samtidig med at de ikke går på kompromis med kvaliteten.

Tork Mini Jumbo systemet sikrer en let og hurtig betjening, der gør det muligt for personale at fokusere på andre opgaver i stedet for at bruge tid på at skifte ruller. Det smarte design med en sømløs refill-funktion eliminerer spild og sikrer, at der altid er papir, når det er nødvendigt. Denne enkle, men geniale tilgang til toiletpapir dispensering gør hverdagen lettere for alle.

Udover funktionalitet og holdbarhed, så er Tork 120161 også elegant i sit udtryk. Det minimalistiske design passer perfekt ind i enhver toiletindretning og giver et rent og moderne indtryk. Hver rolle er omhyggeligt pakke for at sikre, at det forbliver rent og tørt, indtil det er klar til brug.

Ved at vælge Tork 120161 Universal mini jumbo toiletpapir investerer du i en løsning, der opfylder de højeste standarder for både brugervenlighed og komfort. Slip for bekymringerne og nyd godt af et produkt, der tænker på både dit budget og dine gæsters velvære. Med Tork bliver toiletpapir ikke bare en nødvendighed, men en del af den samlede oplevelse. Gør hver besøgende til et prioritert medlem af din virksomhed med WC-oplevelser, der efterlader et positivt indtryk. Vælg Tork, og gør en forskel – både for din virksomhed, dine kunder, og vores planet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tork 120161 Universal mini jumbo toiletpapir 1 lag 12 ruller T2 240 meter”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.