Tork 120272 Advanced Midi Jumbo toiletpapir 6 ruller 360 meter T1

369 kr.

Oplev Tork Advanced Midi Jumbo toiletpapir – blødt, slidstærkt og økonomisk med 360 meter pr. rulle. Ideelt til travle toiletter og tilfredse gæster.

Køb her

Varenummer (SKU): 12249300726056659 Kategori:

Tork 120272 Advanced Midi Jumbo toiletpapir er den ideelle løsning for dem, der værdsætter kvalitet, effektivitet og bæredygtighed. Hver rulle er designet til at imødekomme behovene i miljøer med høj brugerfrekvens, som offentlige toiletter, virksomheder og restauranter, hvor komfort og hygiejne er af allerstørste betydning. Med sine imponerende 360 meter pr. rulle giver dette toiletpapir en fremragende holdbarhed, hvilket betyder færre skift og større driftseffektivitet.

Det bløde og blændende hvide papir er ikke blot en fryd for sanserne, men også en fornøjelse at bruge. Det føles behageligt mod huden og sikrer, at hver bruger får en førsteklasses oplevelse. Torks Advanced kvalitet betyder også, at hver ark er stærkt og absorberende, hvilket minimerer forbruget og sikrer, at der ikke spildes unødvendigt papir. I en tidsalder, hvor vi alle er mere opmærksomme på vores aftryk på miljøet, er dette toiletpapir et klogt valg. Det er produceret med fokus på bæredygtighed og ansvarlig skovdrift, hvilket betyder, at ved hver anvendelse bidrager du til at bevare vores planet for kommende generationer.

Et af de mest bemærkelsesværdige aspekter ved Tork 120272 er dens design, som gør det nemt at integrere i T1 systemet. Med en simpel installation og brugervenlig påfyldning sparer du tid og ressourcer, hvilket er uundgåeligt, når det kommer til drift af større anlæg eller forvaltningssystemer. Det er udviklet med henblik på at improvisere og optimere forbrugsratene, hvilket gør det til et intelligent valg for dem, der ønsker at styre omkostningerne og samtidig opretholde en høj hygiejnestandard.

Desuden leveres dette toiletpapir i en praktisk pakke med 6 ruller, hvilket sikrer, at du altid har en pålidelig forsyning ved hånden. Uanset om du driver en travl restaurant, arbejder på et kontor eller passer på et offentligt toilet, er det vigtigt at kunne stole på den kvalitet, der er forbundet med Tork. Dit fokus ligger på at give den bedst mulige service til dine kunder eller medarbejdere, og ved at vælge Tork 120272 sikrer du, at du gør netop det.

Gør din toiletoplevelse til noget helt særligt med Tork 120272 Advanced Midi Jumbo toiletpapir. Når du vælger dette toiletpapir, vælger du ikke bare et produkt; du vælger en løsning, der kombinerer komfort, kvalitet og ansvarlighed til gavn for både dine brugere og miljøet. Dette er ikke blot toiletpapir; det er en investering i velvære, bæredygtighed og effektiv drift.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tork 120272 Advanced Midi Jumbo toiletpapir 6 ruller 360 meter T1”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.