Toiletpapir, neutral, 2-lags, 44m x 9,5cm, Ø12cm, hvid, 100% nyfiber 56 ruller

211 kr.

Forkæl dine sanser med vores bløde 2-lags toiletpapir, der tilbyder uovertruffen komfort og styrke. Naturligt og pakket med omtanke for miljøet.

Køb her

Varenummer (SKU): 12249301122228953 Kategori:

Oplev en ny standard for komfort og kvalitet med vores toiletpapir fra ABENAs Care-Ness Excellent serie. Dette 2-lags toiletpapir, der måler 44 meter i længden og 9,5 cm i bredden, er skabt til at forvandle din daglige rutine til en ren fornøjelse. Hver pakke indeholder 56 ruller, hvilket sikrer, at du altid har et lager ved hånden, så du aldrig skal gå på kompromis med hygge og velvære.

Hvad gør dette toiletpapir så specielt? Først og fremmest er det fremstillet af 100% nyfiber, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at du får et produkt, der er både blødt og stærkt. Den bløde overflade gør det skånsomt mod huden, hvilket er særlig vigtigt for dem, der værdsætter komforten i deres daglige liv. Uanset om du leder efter noget, der er skånsomt mod huden, eller om du bare ønsker det bedste af det bedste, vil dette toiletpapir give dig en luksuriøs oplevelse hver gang.

Den 2-lags opbygning af toiletpapiret giver ikke kun en ekstra dimension af blødhed, men sikrer også, at det har en fremragende sugeevne. Det betyder, at du kan have fuld tillid til, at det vil håndtere selv de mest krævende opgaver uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ingen flere bekymringer om gennemsivning eller svagheder – du får en solid løsning, der holder, når det gælder.

Rullerne har også en optimal diameter på 12 cm, hvilket gør dem ideelle til de fleste toiletter og dispenseresystemer. Den praktiske størrelse sikrer, at du nemt kan påfylde din dispenser uden besvær, og det gør det til en ideel løsning både til hjemmet og professionelle miljøer – fra caféer og restauranter til kontorer og offentlige faciliteter. Med dette toiletpapir får du ikke bare et produkt; du investerer i en løsning, der opfylder behovene hos både dine gæster og medarbejdere.

En anden fordel ved dette toiletpapir er, at det er miljøvenligt takket være dets fremstilling af 100% nyfiber. Du kan føle dig godt tilpas med at vælge et produkt, der ikke kun tilbyder fremragende kvalitet, men også mindsker belastningen på vores planet. Ved at vælge dette toiletpapir bidrager du aktivt til en bæredygtig fremtid, samtidig med at du sikrer dig den komfort, du fortjener.

Samlet set er ABENAs Care-Ness Excellent toiletpapir det perfekte valg for dem, der ikke ønsker at gå på kompromis med hverken kvalitet eller miljøvenlighed. Giv dig selv og dine omgivelser en oplevelse, der kombinerer luksus, holdbarhed og omtanke for naturen. Opgrader din hverdag med dette premium toiletpapir, og mærk forskellen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toiletpapir, neutral, 2-lags, 44m x 9,5cm, Ø12cm, hvid, 100% nyfiber 56 ruller”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.