Tork 110162 Advanced Jumbo toiletpapir 6 ruller 500 meter T1

555 kr.

Oplev Tork 110162 Advanced Jumbo toiletpapir – økonomisk og langvarig kvalitet med 500 meter pr. rulle for en ekstra god oplevelse i dine rum.

Køb her

Varenummer (SKU): 12249301813429084 Kategori:

Tork 110162 Advanced Jumbo toiletpapir er ikke blot et praktisk valg; det er en løsning designet til at levere en førsteklasses oplevelse i selv de mest travle omgivelser. Når du vælger dette toiletpapir, vælger du ikke kun kvalitet, men også en bæredygtig fremtid. Hver rulle indeholder hele 500 meter af blødt, absorberende papir, hvilket betyder, at du kan forvente langvarig brug mellem hver udskiftning. Denne imponerende kapacitet gør det muligt at reducere affald og minimere hyppigheden af rulleudskiftning, hvilket er gavnligt for både miljøet og budgettet.

Torks avancerede produktionsteknologi sikrer, at hver ark er designet til at give en fantastisk komfort, samtidig med at det er stærkt nok til at klare selv de mest krævende forhold. Uanset om du har en travl offentlig toiletter, en café, et kontor eller et hotel, vil Tork 110162 være med til at opretholde en høj standard for hygiejne og tilfredshed hos dine gæster. Den bløde tekstur gør, at dit toiletpapir ikke bare er funktionelt; det er også en luksuriøs oplevelse, der forkæler brugerne.

Et andet imponerende aspekt ved Tork 110162 er dets miljøvenlige profil. Dette toiletpapir er FSC-certificeret, hvilket betyder, at det er fremstillet af træ fra ansvarligt forvaltede skove. At vælge Tork betyder at støtte en bæredygtig fremtid og sikre, at du lever op til moderne standarder for virksomhedens sociale ansvarlighed. Ved at integrere bæredygtighed i dine daglige driftsaktiviteter kan du styrke dit brands omdømme og tiltrække bevidste forbrugere.

Installation og anvendelse er også utroligt let med Torks Jumbo dispenser system. Dispenseren er designet til at minimere spild og sikre, at hver gæst får det, de har brug for, uden risiko for at overforbruge. Dette system sparer ikke kun penge, men sikrer også en mere organiseret og hygiejnisk løsning i toiletrum. Tork 110162 leverer på alle fronter: holdbarhed, komfort, bæredygtighed og effektivitet.

Med Tork 110162 Advanced Jumbo toiletpapir gør du en investering i dit miljø, dine gæsters komfort og din virksomheds image. Vær sikker på, at du ikke blot har valgt et produkt, men også et brand, der deler din vision om kvalitet og bæredygtighed. Gør hverdagen mere behagelig for alle med det bedste inden for toiletpapir. Vælg Tork 110162 – fordi hver detalje tæller.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tork 110162 Advanced Jumbo toiletpapir 6 ruller 500 meter T1”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.