BulkySoft Toiletpapir Jumbo Midi 2-lag P 300 m Hvid Comfort Ø25 cm 6 rl (65903)

226 kr.

Oplev BulkySoft Toiletpapir – blødt, holdbart og med 300 m pr. rulle. Ideelt til effektiv og stilfuld brug i dit toilet. Komfort og kvalitet i ét valg.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400197710220 Kategori:

Oplev den ultimative kombination af komfort, bæredygtighed og funktionalitet med BulkySoft Toiletpapir Jumbo Midi. Dette toiletpapir er ikke blot et dagligdagsprodukt; det er en luksusoplevelse, der forkæler dine sanser, hver gang du bruger det. Designet med fokus på både kvalitet og miljøvenlighed, er dette toiletpapir lavet af genbrugsfibre, hvilket gør det til et klogt valg for både din husstand og planeten.

Hver rulle byder på hele 300 meter af 2-lags, blødt og stærkt papir, som sikrer en behagelig og effektiv oplevelse ved hver anvendelse. De 2-lags struktur giver den nødvendige styrke, så du med ro i sindet kan føle dig tryg ved valget af toiletpapir. Det er perforeret, hvilket gør det nemt at rive af den ønskede længde, så du får præcis, hvad du har brug for, uden spild.

Med en rullehøjde på 9 cm og en rullediameter på 25 cm er BulkySoft Toiletpapir Jumbo Midi designet til at passe perfekt ind i dit badeværelse, uanset om du bruger en stadig klassisk eller moderne dispenser. Den faste hylse med en diameter på 6 cm sikrer en stabilitet, der gør det let at rulle ud. Du vil også sætte pris på den elegante hvide farve, der ikke kun ser rent og indbydende ud, men også tilføjer et strejf af klasse til dit badeværelse.

Det skal også nævnes, at BulkySoft Toiletpapir er Eco Label certificeret, hvilket betyder, at du kan føle dig godt tilpas ved dit valg. Når du vælger dette toiletpapir, understøtter du bæredygtige metoder og bidrager til en grønnere fremtid. Du får ikke blot en uovertruffen oplevelse af blødhed og styrke, men du gør også en forskel for miljøet.

Med 6 ruller pr. kolli, får du en langvarig forsyning af toiletpapir. Dette er ikke bare mere økonomisk; det betyder også færre ture til shoppen, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget i din hverdag. Det er ideelt til både familiesituationer, kontorer eller andre professionelle sammenhænge, hvor komfort og kvalitet er af største betydning.

Giv dig selv og dine nærmeste det bedste med BulkySoft Toiletpapir Jumbo Midi. Forkæl dine sanser, hold øje med miljøet og gør hver toiletbesøg til en oplevelse af renhed og velvære. Dette toiletpapir repræsenterer en ny standard inden for hverdagsprodukter – en standard, som du med stolthed kan vælge at omfavne.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BulkySoft Toiletpapir Jumbo Midi 2-lag P 300 m Hvid Comfort Ø25 cm 6 rl (65903)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.