Katrin Toiletpapir Jumbo Mini 2-lag Hvid P 160 m Plus Ø18 cm 12 rl (108925)

521 kr.

Oplev Katrin Toiletpapir Jumbo Mini – blødt 2-lags papir med ekstra længde. Ideelt til virksomheder, der vil optimere forbrug og komfort.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400196489313 Kategori:

Katrin Toiletpapir Jumbo Mini 2-lag Hvid P 160 m Plus Ø18 cm 12 rl er mere end blot toiletpapir; det er et vigtigt element i din hverdag, der bringer både komfort og kvalitet til de mest basale behov. Når du vælger Katrin Plus, investerer du i et produkt, der er designet med fokus på det miljømæssige aftryk uden at gå på kompromis med funktionalitet eller brugeroplevelse.

Med en imponerende længde på 160 meter pr. rulle, sikrer dette toiletpapir, at du får maksimal værdi for pengene. Det er ideelt til både private hjem og offentlige faciliteter, hvor der ofte kræves hurtig adgang til et blødt og effektivt produkt. Den praktisk størrelse Ø18 cm gør det nemt at håndtere, og designet til jumboruller minimerer hyppigheden af papirskift, hvilket sparer tid og ressourcer.

Toiletpapiret er lavet i et robust 2-lags design, hvilket sikrer en fremragende sugeevne og styrke. Dette betyder, at du med Katrin toiletpapir får en oplevelse af luksuriøs blødhed, samtidig med at du er sikret maksimal effektivitet. Uanset om du bruger det i hjemmet, på kontoret eller i offentlige toiletter, vil du opleve, hvordan Katrin Plus leverer en enestående kvalitet, der gør en forskel i din hverdag.

I en tid, hvor bæredygtighed er vigtigere end nogensinde, har Katrin også tænkt på miljøet. Dette toiletpapir er fremstillet med respekt for naturen og ikke kun fokuserer på at tage, men også på at give tilbage. Papiret er resultatet af ansvarlig skovdrift, som sikrer, at de træer, der anvendes i produktionen, er forvaltet på en bæredygtig måde. Ved at vælge Katrin Plus, kan du være sikker på, at du gør en positiv indvirkning på vores planet.

Katrin toiletpapir er også designet til at være kompatibelt med en række toiletpapirholdere, hvilket gør det perfekt til ethvert rum. Den nemme installation og det minimalistiske design gør det til et stilfuldt valg, der kan integreres i ethvert interiør. Uanset om du indretter et moderne kontor eller et traditionelt hjem, vil Katrin Plus tilføje et touch af elegance og funktionalitet.

Med 12 ruller i hver pakke giver Katrin Toiletpapir Jumbo Mini dig en uovertruffen holdbarhed og komfort, som du vil sætte pris på hver dag. Lad ikke hverdagsbeslutninger være en besvær; vælg Katrin Plus og oplev, hvordan det kan forvandle din toiletoplevelse til noget ekstraordinært. Gør et valg for både dig selv og miljøet med dette fremragende toiletpapir.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Katrin Toiletpapir Jumbo Mini 2-lag Hvid P 160 m Plus Ø18 cm 12 rl (108925)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.